Bunlar zaten alt olabilecek maçlarBeyler ben normalde üstcüyüm ama bugün sanki her maç alt bitecek gibi örneğin bodrum,akhmat, espanyol hatta Amed maçı da alt olabilir bunlar üst olur dediğiniz var mı oynayalım
Uyardığın için sağol dost bugün asla üst oynamamBeyler ben normalde üstcüyüm ama bugün sanki her maç alt bitecek gibi örneğin bodrum,akhmat, espanyol hatta Amed maçı da alt olabilir bunlar üst olur dediğiniz var mı oynayalım
Kimmmm onlara dedimkiBeyler ben normalde üstcüyüm ama bugün sanki her maç alt bitecek gibi örneğin bodrum,akhmat, espanyol hatta Amed maçı da alt olabilir bunlar üst olur dediğiniz var mı oynayalım
Kanka sabahtandır oynuyorum basket futbol hiç farketmez maçlar çok kısırBunlar zaten alt olabilecek maçlar
espanyol maçına teknik direktörler aramızda anlaştık üst yapacaz diye açıklama yapsa yine alt oynardım herhalde öyle maç ha olur olmaz orası ayrıKanka sabahtandır oynuyorum basket futbol hiç farketmez maçlar çok kısır
Hepsi üst olacakBeyler ben normalde üstcüyüm ama bugün sanki her maç alt bitecek gibi örneğin bodrum,akhmat, espanyol hatta Amed maçı da alt olabilir bunlar üst olur dediğiniz var mı oynayalım
Vereyim maçKanka sabahtandır oynuyorum basket futbol hiç farketmez maçlar çok kısır
Saydıklarıma alt bastım basketten yakıyom yoksa 8 k cepteydiAltını üstünü karıştırma sapla geç dost