- 7,742
- 4,532
- 113
bizde zalgris den 2 yedik bunlar 1 maç olacak şeyler😀Molde vasat oğlu vasat. Faroe takımından 2 gol yedi savunması leş. Galatasarayın rahat kazanacağını düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 381630
Faroe nere Litvanya nere bro. Faroedeki adamlar pazarcı manav filan adam boş zamanında futbol oynuyorbizde zalgris den 2 yedik bunlar 1 maç olacak şeyler😀
matador da 15 orana oyna daha karlı bak 2 takım gol atar 3.5 üst zaten 2.5 olursa 3.5 üstte olrBol şanslar bende molde 2 gol atar oynayacağım Galatasaraydan bi cacık olmaz bu maç ya 2 -0 biter ya da 2-2
Kuru lafla olmuyor buyur oyna buraya at kuponu bekliyorumBol şanslar bende molde 2 gol atar oynayacağım Galatasaraydan bi cacık olmaz bu maç ya 2 -0 biter ya da 2-2
ona bakarsan Biz nereyiz onlar nere bu futbol top yuvarlak ne mucizeler oluyor molde bizi yense mucize diyemezsin faroe nere diyorsun dimi milli maçı izledinmi en ufak örnek bizimkiler 100 kat üst düzey onlara göre ama oluyor böyle şeylerFaroe nere Litvanya nere bro. Faroedeki adamlar pazarcı manav filan adam boş zamanında futbol oynuyor
İcoo günündeyse show yapar reisSence gelir mi ne diyorsun sayın modum
Ekli dosyayı görüntüle 381635
Bi ufak da buna giricem birazdan bakalım.İcoo günündeyse show yapar reis
ayıp sanaKral ayıp olmasın diye atmadım istedin diye atıyorum maks bu kadar bastırıyor 3k atacaktım belki hayra alamettir Ekli dosyayı görüntüle 381642
Kolpa aga ögeyi denetle yapmışMolde nin 2 gol atabileceğine inanan, pragmatic oyunlarından sürekli max win alacağına da inanıyordur.
Bugün de bi 500x yakalarım diye güne başlıyordur 🤣Molde nin 2 gol atabileceğine inanan, pragmatic oyunlarından sürekli max win alacağına da inanıyordur.
bol sansssMolde vasat oğlu vasat. Faroe takımından 2 gol yedi savunması leş. Galatasarayın rahat kazanacağını düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 381630