Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Buralarda Çok Gezme Ham Yaparlar

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
396
287
63
100 free spin gelmiş 17 tl kazanmıştım onu çevirdim bahse gelde,sonra 200 yapıp çekim verdim daha sonra güncel linki 795 imiş 750 yazdım böyle bir ekran çıktı dedim heralde banladılar sandım değişik bir karşılama mesajı 1689511967922.png

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
senle alakası yok siteyi ele geçirmişler bendede çıktı şimdi :))

1689513332945.png

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
abi seni kutluyorum win 7 kullanan sayılı kişilerdensin :D
kardeşim hani para nerede ? bu forumda kimsede para yok daha çok çıkar kullanan rahat ol. tüplü ekran bile kullanan çıkar.
asgari arttı diye herkeste para var herkes zengin zannetmeyin.kumar oynayan adamın hali her zaman rezilliktir.
biz bilgisayarı oyun oynamak için değil kumar için kullanıyoruz.win 7 win9 win 10 hiç önemli değil.

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
396
287
63
kardeşim hani para nerede ? bu forumda kimsede para yok daha çok çıkar kullanan rahat ol. tüplü ekran bile kullanan çıkar.
asgari arttı diye herkeste para var herkes zengin zannetmeyin.kumar oynayan adamın hali her zaman rezilliktir.
biz bilgisayarı oyun oynamak için değil kumar için kullanıyoruz.win 7 win9 win 10 hiç önemli değil.
abi benimki win 11 ama iş için kullanmak zorundayım kızma nolur dalga için değil hayret ettiğim için söyledim canımsın <3