- 67,586
- 39,915
- 113
@nişantaşı tssekkurlwr 1 rollcu secicez
Sectın@nişantaşı tssekkurlwr 1 rollcu secicez
Bol şans işim var@nişantaşı tssekkurlwr 1 rollcu secicez
@butragueno Oo teşko mu severiz İbra onlineee zuahha@nişantaşı tssekkurlwr 1 rollcu secicez
Özledik senin 8 adımlı rollerini dostO rolcu benim
Dayi atmamis daha puahaha konuyu actikSectın
Dayıya bak bize de atıcaktı gene aynısını yaptı atmadı bu ayıp 1 değil 2 değil 7 değil 8 oldu@nişantaşı tssekkurlwr 1 rollcu secicez
Bol şanslar dost@nişantaşı tssekkurlwr 1 rollcu secicez
Bol şans@nişantaşı tssekkurlwr 1 rollcu secicez
Konuyu ac yigidimO rolcu benim
Gene 8Özledik senin 8 adımlı rollerini dost
Şimdiki çocuklar 2 adım falan yapiyo dayı biz 500 le bı girerdik 20 k cekerdik at bı 500 bakalimÖzledik senin 8 adımlı rollerini dost
Atar brzdan dostDayi atmamis daha puahaha konuyu actik
Bana niye yaziyon joecigim gecende bana atmadi ben sana yazdim mi puahhahaDayıya bak bize de atıcaktı gene aynısını yaptı atmadı bu ayıp 1 değil 2 değil 7 değil 8 oldu
Evet bilen bilir dost bı sahlansan soyleŞimdiki çocuklar 2 adım falan yapiyo dayı biz 500 le bı girerdik 20 k cekerdik at bı 500 bakalim
Geçen banada yazmadı suvatım @nişantaşı o 8 in hesabını verecek dayı yoksa liverpoolBana niye yaziyon joecigim gecende bana atmadi ben sana yazdim mi puahhaha
Hee la o besiktaslilara atiyor puahhaha şansina küsGeçen banada yazmadı suvatım @nişantaşı o 8 in hesabını verecek dayı yoksa liverpool
Aynen hedef 20k di ama basarisiz gerci bizde basaramiyoz puhahhaahŞimdiki çocuklar 2 adım falan yapiyo dayı biz 500 le bı girerdik 20 k cekerdik at bı 500 bakalim