Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bybit Kripto 20 Dolar İşlem Paketi Deneme Bonusu

beybileyt66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
387
147
43
Arkadaşlar 20 dolar veriyor işlem yaptığınızda zarar edildiginde 20 dolar hediye paketinden gidiyor başta sonra bakiyenizden gidiyor güzel bir bonus 20 dolar yatırdım 50x açtım 20 usdt zararda durdum en azindan cebinden gitmiyor denemek isteyen alsın herhangi bir şartı yok sadece kuc yapıp yatiridignzda işlemlerde kullanabilirsiniz fakat referans ile üye olmanız gerekmektedir.bana herhangi bir artısı olurmu bilmiyorum kodum- ZJ8GYPW

Ekli dosyalar

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,857
13,053
113
Arkadaşlar 20 dolar veriyor işlem yaptığınızda zarar edildiginde 20 dolar hediye paketinden gidiyor başta sonra bakiyenizden gidiyor güzel bir bonus 20 dolar yatırdım 50x açtım 20 usdt zararda durdum en azindan cebinden gitmiyor denemek isteyen alsın herhangi bir şartı yok sadece kuc yapıp yatiridignzda işlemlerde kullanabilirsiniz fakat referans ile üye olmanız gerekmektedir.bana herhangi bir artısı olurmu bilmiyorum
Yatırımlı yani

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
373
83
Arkadaşlar 20 dolar veriyor işlem yaptığınızda zarar edildiginde 20 dolar hediye paketinden gidiyor başta sonra bakiyenizden gidiyor güzel bir bonus 20 dolar yatırdım 50x açtım 20 usdt zararda durdum en azindan cebinden gitmiyor denemek isteyen alsın herhangi bir şartı yok sadece kuc yapıp yatiridignzda işlemlerde kullanabilirsiniz fakat referans ile üye olmanız gerekmektedir.bana herhangi bir artısı olurmu bilmiyorum
Dün aldım bunu