- 6,992
- 8,904
- 113
Tşk başkan yok mu bugün tahmin sayfan dün bir maçını alalım dedik hop oturup hop kalktık leeds maçı 2.5 alt paylasmistin tek attiydim😂Bol şanslar
Tsk renktaşBol Şans Dostum
Akşama doğru var gibiTşk başkan yok mu bugün tahmin sayfan dün bir maçını alalım dedik hop oturup hop kalktık leeds maçı 2.5 alt paylasmistin tek attiydim😂
Rize gol atamaz dost balotelli atsin içeri aliriz😎Balotelli yanlışlıkla atabilir
ama maç berabere de bitebilir dost
onu nasıl yapıcaz
Gelir dost gül e gül e kullan. Gelmezse de 1.2 kuponluk daha şansın var zaten😁Beyler sizce gelirmi bu gelirse deneme bonusunu cekiyorum
Sigara alacak param yok 🤣Gelir dost gül e gül e kullan. Gelmezse de 1.2 kuponluk daha şansın var zaten😁
Çekim Talebi Verdim sorun çıkmaz umarımGelir dost gül e gül e kullan. Gelmezse de 1.2 kuponluk daha şansın var zaten😁
200 lira da odemezlerse ayıpÇekim Talebi Verdim sorun çıkmaz umarım
Çekim talebiniz reddedilmiştir lütfen ikametgah diploma elektrik su faturası selfie kağıda ali yazıp vs.Çekim Talebi Verdim sorun çıkmaz umarım
Valla yarım saat oldu gelen giden yok200 lira da odemezlerse ayıp
Atarım cidden hic para yok🤣Çekim talebiniz reddedilmiştir lütfen ikametgah diploma elektrik su faturası selfie kağıda ali yazıp vs.
Bence yollarlar ya canlı desteğe talep verdim cart curt yap gelirse bize de bi malboro ısmarlarsın dünden beri seni demoralize ediyorum hahahaAtarım cidden hic para yok🤣