- 865
- 557
- 93
Ben iki saattir olayı çözmeye çalışıyorum ama hala frasizim 1.03 orandan 4 adimmi yapacakDalgami geciyo bu benim kafammi guzel
Benim anladigim 234 kupon roll yapacak 1 milyon olacakmisBen iki saattir olayı çözmeye çalışıyorum ama hala frasizim 1.03 orandan 4 adimmi yapacak
234 adımda 1 milyon TL yapacakmış sanırımBen iki saattir olayı çözmeye çalışıyorum ama hala frasizim 1.03 orandan 4 adimmi yapacak
7 ay önce yapmıştı yine yapar bence234 adımda 1 milyon TL yapacakmış sanırım
Ooo zengin dost günaydın 150 kazanmissin uyurkenBenim anladigim 234 kupon roll yapacak 1 milyon olacakmis
Ne yapacağını bir öğrensek7 ay önce yapmıştı yine yapar bence
Eyvallah rahatlamadan yatmadikOoo zengin dost günaydın 150 kazanmissin uyurken
Hep aynı dost hep ayniEyvallah rahatlamadan yatmadik
Sen ne zaman zengin olacaksin efso gelmedi miOoo zengin dost günaydın 150 kazanmissin uyurken
Bekliyorum bı gelse AMK psikolojimizi bozdular ya ya verin ya alın kapatalım su mevzuyuSen ne zaman zengin olacaksin efso gelmedi mi
Boşver dost bir çocuk varda arada gelip forumda eğlenip gidiyor ciddi bir durum degilOlay ne lan
Biri 3 e kadar yapılacak filan okudum herkese yanlis degilsemBekliyorum bı gelse AMK psikolojimizi bozdular ya ya verin ya alın kapatalım su mevzuyu
Ağzı olan konuşuyor dost işte böyle oldumu bir mevzu her kafadan bir ses çıkar klasik ülkemin halı kimsede bir şey bilmiyorBiri 3 e kadar yapılacak filan okudum herkese yanlis degilsem