- 2,410
- 1,982
- 113
diğer iki altılıya ufaktan bakıyorum ama daha vakit var birde yarışlar değişti ist da çim yarışları iptal genelde deklare olan atlar çimci sürprizler olabilir yarış sentetiğe çekildi gerçi ist. un kumu çimi bir sayılır fark etmiyor ama yine de fark yaratacaktır şu diyarbakırı bi bitirelim ist a daha vakit varIstanbul altılısı bugun iyi para verir
kaç gündür atları besleyip duruyoz dost biride demedi ya bu adam beni kuponuna yazmış ben ikinci olmayayım gidip yarışı kazanayım diyen yok@cenkkocak34 bol şanslar dost
bugün dinleyecektirler gelecektir sen o kadar besledin dostkaç gündür atları besleyip duruyoz dost biride demedi ya bu adam beni kuponuna yazmış ben ikinci olmayayım gidip yarışı kazanayım diyen yok
şuraya bak hişman çizik gitti gitti gitti potada verdi yarışı sentetik ve tayların ilk koşusu hep sıkıntıdır neyse yapacak bişey yok diyarbakır zaten uçtu döndük komple istanbulacenkkocak34 arkadasım sentetik olması benim icin daha iyi oldu kolay at bulmama neden oluuor boyle olunca
diyarbakır finito bu konu kilit @Shellac ist altılısı devam ordan takip ve sohbete devambugün dinleyecektirler gelecektir sen o kadar besledin dost
Diyarbakır da yüzümüz gülmedi İstanbul güldürsün bizi dostdiyarbakır finito bu konu kilit @Shellac ist altılısı devam ordan takip ve sohbete devam
bol şans kardeşim ben güvenemedim 6 ve7 yi çok tutuyodum 6 starttan çıkmadı 7 de potada verdi nasip ya bakalım hayırlısıIlk ayak 5 tek attım bagira bagira geldi virajda en sondu dedim oyle yada boyle getircem