- 1,077
- 1,440
- 113
Yağmur gibi yağacak bu gece gollershaktar reale 3 attı kötü kadroyla kadroyla inter de güzel . Ajax ve atalanta zaten malum. Hepsinden uzak durup sırtımızı italyanlara yaslayalım o zaman.. dün kazandık bakalım bugün ne olacak. Gelmemesi için hiçbir sebep yok
Ekli dosyayı görüntüle 100414
Bol sansshaktar reale 3 attı kötü kadroyla kadroyla inter de güzel . Ajax ve atalanta zaten malum. Hepsinden uzak durup sırtımızı italyanlara yaslayalım o zaman.. dün kazandık bakalım bugün ne olacak. Gelmemesi için hiçbir sebep yok
umarım.. başka maçlara bulaşmayıp küsüratın hepsini attım bu ikisine. aslında çok güzel maçlar var da italyanlar hep kazandırdı devam eder inşallahYağmur gibi yağacak bu gece goller
Bol şans kardes. Kazanırsın umarımshaktar reale 3 attı kötü kadroyla kadroyla inter de güzel . Ajax ve atalanta zaten malum. Hepsinden uzak durup sırtımızı italyanlara yaslayalım o zaman.. dün kazandık bakalım bugün ne olacak. Gelmemesi için hiçbir sebep yok
Bol sansshaktar reale 3 attı kötü kadroyla kadroyla inter de güzel . Ajax ve atalanta zaten malum. Hepsinden uzak durup sırtımızı italyanlara yaslayalım o zaman.. dün kazandık bakalım bugün ne olacak. Gelmemesi için hiçbir sebep yok
bende intere 3.5 denedimshaktar reale 3 attı kötü kadroyla kadroyla inter de güzel . Ajax ve atalanta zaten malum. Hepsinden uzak durup sırtımızı italyanlara yaslayalım o zaman.. dün kazandık bakalım bugün ne olacak. Gelmemesi için hiçbir sebep yok
Kitlenmezse maçlar hepsi üst gözüküyorbende intere 3.5 denedim
bol gollu gunlere hasret kaldikKitlenmezse maçlar hepsi üst gözüküyor
o gün bugün olsun dostbol gollu gunlere hasret kaldik
inter yaktı sağlık olsun dost2 direk bizi bitirdi neyse birazdan bi kupon daha atıcam. Bayerne üst alıp birazını aldım paranın