Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ceza Hk.

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,271
6,078
113
Merhaba bana böyle msj geldi aradım uzlaşmaya giderseniz 4 bin TL eğer uzlaşmaya gitmezseniz 18 bin TL diyor bugün son günü diyor icra dosyalarina baktım yok mahkeme ye baktım yok.Gelen msj bu.Emailden anlaşılmış diyorlar.Bilgisi olan paylaşa bilir mi benimle

Ekli dosyalar

Spyzera

🏅 🏅 🏅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,233
2,265
113
Dolandırıcı bunlar inanma meşhur bir olay bütün oyunculara yolluyorlar korkma

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,252
7,834
113
Dost dolandırıcı bunlar forumda bununla ilgili konular mevcut. Hiç endişe yapma

AYDIN2773

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,262
967
113
Merhaba bana böyle msj geldi aradım uzlaşmaya giderseniz 4 bin TL eğer uzlaşmaya gitmezseniz 18 bin TL diyor bugün son günü diyor icra dosyalarina baktım yok mahkeme ye baktım yok.Gelen msj bu.Emailden anlaşılmış diyorlar.Bilgisi olan paylaşa bilir mi benimle
Bence arayıp güzel bir küfür etmelisin bana günde 10 kere geliyor sövüp rahatlıyorum

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,271
6,078
113
Teşekkür ederim umarım net nereden arayıp ogrene bilirim

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,093
5,766
113
e-devletten öğrenebilirsin

AYDIN2773

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,262
967
113
Çok teşekkür ederim herkese için rahatladı Allah razı olsun hepinizden 🤲🤲🤲🙏🙏Yalanmış
Ablacım evine kagıt ptt üzerinden veya e devlet üzerinden bir şey görünmüyorsa bunlara itibar etme çakal olmuşlar 3’5 tsnr keklik çıkıyor onları avlıyorlr aman diyim onlardan olma 😉

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,271
6,078
113
sadece bu konu için değil arkadaşım hiçbir hukuki konuda edevlette olmayan şeylere inanma
Ben e devlete geç düşüyor sandım ondan birde böyle birseyde kağıt gelmiyor mu yada ceza alan varsa nasıl anlaşılıyor ceza aldığın