Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Cmt ve Payfix Hakkında Tecrübesi Olan Var Mı ?

Markobet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Ayrıcalıklı Üye
501
96
28
Merhaba degerli forumcular cmt veya payfix kullanan kisilerden tecrubelerini paylasmalarini rica ederim, tesekkurler

hzmmt35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
817
164
43
papara güvenilir mi sence markocum sizin patlayan papara hesabınız oldu mu hiç ?

smtgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,558
988
113
Etkinlik deseydin 100 adet cevap almıştın şuan ;) vallahi CMT severim papara dan daha güvenli geliyor mesela CMT para yatiriken 1 TL kesiyor + çekim de 5 TL kesiyor . Yani iyi çekimler hızlı geliyor . Alt yükleme limit 50 TL . Bu kadar yani . Az bişey bilgilendirdim heralde 20 spin eklersin :D :D

mustafaa44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
434
83
Merhaba degerli forumcular cmt veya payfix kullanan kisilerden tecrubelerini paylasmalarini rica ederim, tesekkurler
payfix hakkında fıkrım yok ama cmt yı bende papara gönderım lımıtı dolunca kullanırım tek sıkıntısı hesaba yatırımların gecmesı bazen 45 dakkayı buluyor . genel olark bana göre kullanıslı bunu görmezden gelırsek

ahbic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
241
47
28
CMT şuan daha çok öne geçiyor paparadan gibi ama işlem süreleri açısından gecikmeleri mevcut maalesef.

Bende bir soru sorayım. Ticketpayz kullanan eden var mı ?

Markobet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Ayrıcalıklı Üye
501
96
28
Etkinlik deseydin 100 adet cevap almıştın şuan ;) vallahi CMT severim papara dan daha güvenli geliyor mesela CMT para yatiriken 1 TL kesiyor + çekim de 5 TL kesiyor . Yani iyi çekimler hızlı geliyor . Alt yükleme limit 50 TL . Bu kadar yani . Az bişey bilgilendirdim heralde 20 spin eklersin :D :D
Hahah yakinda dagitayim free zaman gelmis :)

ahbic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
241
47
28
en iyisi TL NAKİT idi. kapatılmasaydı çok temiz sistemdi dert yok tasa yok. Ödemeleri yavaşti sadece ama işleyiş açısından kafa rahat takılıyorduk

mustafaa44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
434
83
admın iki kez nıyetlendım yatırım yapmak ıcın üyelık sıkıntısı çözemedi canlı destek

TheBettor

'Je suis sentimental.'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
905
461
63
En güvenilir hangisi acaba ceza sistemlerine karşı? Hem buro hem müşteri için