- 501
- 96
- 28
Merhaba degerli forumcular cmt veya payfix kullanan kisilerden tecrubelerini paylasmalarini rica ederim, tesekkurler
payfix hakkında fıkrım yok ama cmt yı bende papara gönderım lımıtı dolunca kullanırım tek sıkıntısı hesaba yatırımların gecmesı bazen 45 dakkayı buluyor . genel olark bana göre kullanıslı bunu görmezden gelırsekMerhaba degerli forumcular cmt veya payfix kullanan kisilerden tecrubelerini paylasmalarini rica ederim, tesekkurler
Yakin zamanda oldu sahte kimlik belgelriyle acilmasi durumunda karsilasildipapara güvenilir mi sence markocum sizin patlayan papara hesabınız oldu mu hiç ?
Hahah yakinda dagitayim free zaman gelmisEtkinlik deseydin 100 adet cevap almıştın şuan vallahi CMT severim papara dan daha güvenli geliyor mesela CMT para yatiriken 1 TL kesiyor + çekim de 5 TL kesiyor . Yani iyi çekimler hızlı geliyor . Alt yükleme limit 50 TL . Bu kadar yani . Az bişey bilgilendirdim heralde 20 spin eklersin
Yatirim sureci uzunmuspayfix hakkında fıkrım yok ama cmt yı bende papara gönderım lımıtı dolunca kullanırım tek sıkıntısı hesaba yatırımların gecmesı bazen 45 dakkayı buluyor . genel olark bana göre kullanıslı bunu görmezden gelırsek
Ilk kez duydum hocam ticketpayzCMT şuan daha çok öne geçiyor paparadan gibi ama işlem süreleri açısından gecikmeleri mevcut maalesef.
Bende bir soru sorayım. Ticketpayz kullanan eden var mı ?
https://www.ticketpayz.com/Ilk kez duydum hocam ticketpayz
Beyler çökün !!!!!! Admini bu altın freee dedi laaa admincim bari biraz kolay ver çevrimi de herkes çekim gücünüzü sağlamlıgı görsünHahah yakinda dagitayim free zaman gelmis
Birak hocam bilmedigine cok girme derim
Aynen haklisin bitirdiler been iyisi TL NAKİT idi. kapatılmasaydı çok temiz sistemdi dert yok tasa yok. Ödemeleri yavaşti sadece ama işleyiş açısından kafa rahat takılıyorduk
Milleti galeyane getirme simdi zaten corona var hallederiz yakinda bir seyler seversiniz freeyiiBeyler çökün !!!!!! Admini bu altın freee dedi laaa admincim bari biraz kolay ver çevrimi de herkes çekim gücünüzü sağlamlıgı görsün
))) Bizde seni seviyoruz yakın dediğin ne zaman bro neyse sağolMilleti galeyane getirme simdi zaten corona var hallederiz yakinda bir seyler seversiniz freeyii
nasıl bir üyelik durumuymus hocam halledelim hemen ayıpsınadmın iki kez nıyetlendım yatırım yapmak ıcın üyelık sıkıntısı çözemedi canlı destek
eyvallah cansınız, ne zaman olsun hemen simdi demede bari))) Bizde seni seviyoruz yakın dediğin ne zaman bro neyse sağol