Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Cocu Resmen Fenerbahçe’de

Silinen Üye

Yeni üye
Yeni Üye
0
0
0
3AAE2E30-A89A-44F0-95CF-029CB8EE38A0.jpeg Fenerbahçe teknik direktör Phillip Cocu ile resmen anlaşmaya vardı. PSV de resmi açıklamayı yaptı.

Sportif direktör Damien Comolli'nin her konuda anlaşmaya vardığı genç teknik adam için kulübü PSV Eindhoven ile yapılan görüşmeler de sorunsuz tamamlandı.

Mamodu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
353
84
28
kocaman gitmeseydi keske ama yapcak bisey yok ins basarili olur

Silvergrey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
515
95
28
Cocu başarılı olacak bence adam kendini kanıtlamak zorunda belki fenerden sonra büyük bir avrupa tkımına gidebilir başarılı olammazsa rijkard gibi kariyeride bitebilir

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Bir galatasaraylı olarak çok sevindim yakında gene teknik direktör krizi başlar fenevbahçede

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Cocu lucescunun gelişmiş versiyonu bana göre defans ağırlıklı oynatıyormuş okuduklarıma ve sonradan merak edip izlediğime göre bizim ligimizde bunu beceremez diye düşünüyorum birde üzerinde ciddi bir baskı olacak yabancı ve ismi olan bir teknik direktörün bu enkazdan başarılı çıkacağına inanmıyorum şahsi fikrim bu.

Silvergrey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
515
95
28
Cocu lucescunun gelişmiş versiyonu bana göre defans ağırlıklı oynatıyormuş okuduklarıma ve sonradan merak edip izlediğime göre bizim ligimizde bunu beceremez diye düşünüyorum birde üzerinde ciddi bir baskı olacak yabancı ve ismi olan bir teknik direktörün bu enkazdan başarılı çıkacağına inanmıyorum şahsi fikrim bu.
baskı olacagı dogru ama fener camiası aziz den kurtulmanın rahatlıgıyla seyirci destegide cok olacak bu sene iyi bir hava yakalayabilir diye düşünüyorum aykut kocaman yok en azından yapılacak transfler de cok önemli comolli de boş bir adam değil iyi takım kurabilir

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
umarım bir gs li olarak fb nin de iyi olmasını isterim yoksa tadı olmuyor :) umarım başarılı olur seneye şampiyonlar liginde iki takım beraber yürür giderler

Silvergrey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
515
95
28
umarım bir gs li olarak fb nin de iyi olmasını isterim yoksa tadı olmuyor :) umarım başarılı olur seneye şampiyonlar liginde iki takım beraber yürür giderler
sampiyonlar ligi ön elemesini hiç bir Türk takımının geçebileceğine inanmıyorum ama inşallah bu sene 2 takımmız gruplarda olur

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
cimbom bu sene çeyrek finalde rahat ol ki zaten galatasarayım direk gruplarda ön eleme oynamıyor ;)

Silvergrey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
515
95
28
gs nin kadrosu sampiyonlar ligi için yetersiz bence gruptan cıkması büyük başarı olur

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Fatih Terim ve iman gücü var gam yok para lazım cimboma iyi asılacaklar bilmiyorum ama başarılı olacağımızı düşünüyorum :D

Silvergrey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
515
95
28
Haklısın fatih terim varsa hiç bir şey imkansız değildir fenerli olarak terim in bir an önce gs den gitmesini istiyorum :)