- 0
- 0
- 0
e adamı sen gönderdinkocaman gitmeseydi keske ama yapcak bisey yok ins basarili olur
Hadi ya objektif bakarsan öyle mi düşünüyorsun cocu beceremez mi bu işi ?Bir galatasaraylı olarak çok sevindim yakında gene teknik direktör krizi başlar fenevbahçede
baskı olacagı dogru ama fener camiası aziz den kurtulmanın rahatlıgıyla seyirci destegide cok olacak bu sene iyi bir hava yakalayabilir diye düşünüyorum aykut kocaman yok en azından yapılacak transfler de cok önemli comolli de boş bir adam değil iyi takım kurabilirCocu lucescunun gelişmiş versiyonu bana göre defans ağırlıklı oynatıyormuş okuduklarıma ve sonradan merak edip izlediğime göre bizim ligimizde bunu beceremez diye düşünüyorum birde üzerinde ciddi bir baskı olacak yabancı ve ismi olan bir teknik direktörün bu enkazdan başarılı çıkacağına inanmıyorum şahsi fikrim bu.
sampiyonlar ligi ön elemesini hiç bir Türk takımının geçebileceğine inanmıyorum ama inşallah bu sene 2 takımmız gruplarda olurumarım bir gs li olarak fb nin de iyi olmasını isterim yoksa tadı olmuyor umarım başarılı olur seneye şampiyonlar liginde iki takım beraber yürür giderler