Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Çok Pis Kaçti bee ?

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Simdi ben bu oyunu cok oynadim arkadaslar ama bu oyunda sansim hic tutmuyor resimlere ve kalan spinlere bakin yine tutmadi kac tane wild var hic biri sirali degil.bide olayin soyle guzel gu yani var.oynadigim para bonustu cekim sinirr var fazla verse uzulurdum cekemem.ama o 5 sirali wild hazzinida yasamak isterdim yine olmadi.

Ekli dosyalar

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Simdi ben bu oyunu cok oynadim arkadaslar ama bu oyunda sansim hic tutmuyor resimlere ve kalan spinlere bakin yine tutmadi kac tane wild var hic biri sirali degil.bide olayin soyle guzel gu yani var.oynadigim para bonustu cekim sinirr var fazla verse uzulurdum cekemem.ama o 5 sirali wild hazzinida yasamak isterdim yine olmadi.
Final resmini atamiyorum hata veriyor.194 lira verdi

Saiteraslannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
849
350
63
Dostım fazla para varsa şey yap gir oyuna free spin gelesiye kadar döndür gelince oyuna girme cık başka oyuna gir sonra 100 tl ni cek minumum kaö yatırılıyor sa yatır ve free spin leri oyna çek paranı

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
sekada son 4 günde en az 2-3 k yatırdım hiçbirşey çıkmadı

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
ama zararda değilim karda yok gelen ödül kar olacak sadece

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Ust 2 sirada 3 bos yer vardi.hangisine gelirse gelsin 5li olucakti cok cok iht vrdi olmadi

Blue1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,244
911
113
Konu dışı bsy sorcam
City maçında 3 sarı birde 2 sarıdan kırmızı çıktı

Kart bahsinde kaç sarı olmuş oluyor