Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çok Zor Bee

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,381
6,024
113
Ulan herseyi kaybettim uzulmedim de.
Bi kaybetmediğim beni bekliyordur dedigim bir kisi vardi.
Onunda gelinlikli fotoğrafini gordum ya daha ölsem de gam yemem. Omrumden 4 sene gitti...
Allah kimseye yasatmasin, cocugu olacak diyorlar. Ne diyeyim hamilelik yakismistir onun kilosu bile sevilir mi.... Yakti attilar ulan

Memo4721

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
996
438
83
Piskiyatri piskolog platformu burasi degil adresi karistirmissin

Scarface067

🥀🥀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,662
1,767
113
Onunda gelinlikli fotoğrafini gordum ya daha ölsem de gam yemem. Omrumden 4 sene gitti...
Allah kimseye yasatmasin, cocugu olacak diyorlar. Ne diyeyim hamilelik yakismistir onun kilosu bile sevilir mi.... Yakti attilar ulan
Lan aga bende de var buna benzer bi durum evlendi çocuğu var ama şimdi arasa başımda sıkıntı var gel dese herseyi arkamda bırakır giderim yani

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,934
14,160
113
Çok zor durum dostum . Umarım unutmayı başarırsın . Allah kalbine göre daha iyilerini çıkarsın

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,381
6,024
113
Kardo belki adam asosyal veya bunu anlatacak biri yok . Burada anlatıp içini dökmek istiyor . Ben yeri geldiğinde ruh hastası ,yeri geldiğinde psikolog olurum dert etme
Sosyal olsan ne fayda be brom ya. Kendi icinde yanginlar yaniyor zaten... İyi bi adam olamadim illaki ama bunuda hak etmedik be

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,934
14,160
113
Allah razi olsunda çok zor be dostum. Cok ictim bide gozumun onune geldi her sey. Vallahi billahi cok zor ya
Elbet geçer dost bugünler . Neleri ,kimleri unutmuyoruz ki . Hayattan darbe yemeyen mi kaldı . Kimi maddi ,kimi manevi . Artık unutmaktan başka yolun yok . Onu gormeyecegin her şeyi yap .

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,381
6,024
113
Elbet geçer dost bugünler . Neleri ,kimleri unutmuyoruz ki . Hayattan darbe yemeyen mi kaldı . Kimi maddi ,kimi manevi . Artık unutmaktan başka yolun yok . Onu gormeyecegin her şeyi yap .
Yok be brok valalhi 1 senedir kendimi tutuyordum gormemek adina. Su gün karsima cikti. Ortaligida karıştırdım biraz sonumuz hayrola vallahi billahi kumari 15 senedir aktif oynuyorum, hic bir kayip bu kadar zorlamamistir beni. Bu bambaska bir olay, icime kapanıp sineye çekemedim cok uzuldum kahroldum.

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,982
113
Dostum kendini üzme deseler bile bildiğini okuyacaksın yüreğinin yangınına hiç bişey çare olmaz ama hani bi laf varya sevmek sevdiğini mutlu görmektir diye en azından mutlu olduğunu olacağını yada mutlu olduğu ihtimalini düşünerek az da olsa kendini avut derim ! Yapacak bişey yok eminim herkes geçmişe dönmek ve bi çok hatasını düzeltmek ister lakin bizler insanız ve böyle bi yeteneğimiz yok o yüzden sadece onun mutlu olduğunu düşün ve birazda olsa gönlünün yangınını dindir derim ... Bu arada madem alkollüsün sakın ola ki araba falan kullanayım deme bu kafayla dikkat et kendine hadi sana afiyet olsun bana da iyi geceler ;)

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,381
6,024
113
Dostum kendini üzme deseler bile bildiğini okuyacaksın yüreğinin yangınına hiç bişey çare olmaz ama hani bi laf varya sevmek sevdiğini mutlu görmektir diye en azından mutlu olduğunu olacağını yada mutlu olduğu ihtimalini düşünerek az da olsa kendini avut derim ! Yapacak bişey yok eminim herkes geçmişe dönmek ve bi çok hatasını düzeltmek ister lakin bizler insanız ve böyle bi yeteneğimiz yok o yüzden sadece onun mutlu olduğunu düşün ve birazda olsa gönlünün yangınını dindir derim ... Bu arada madem alkollüsün sakın ola ki araba falan kullanayım deme bu kafayla dikkat et kendine hadi sana afiyet olsun bana da iyi geceler ;)
Allah razi olsun be kardesim bu kafayla zaten direksiyona gecemem yazik gunah, bir günah bizim gerisinin suçu yoktur. Allah razi olsun temennin icin ama gerçekten omur 3/1 desen ben 32 seneyi hic sayip su duruma uzuluyorsam bilinli birsey vardir. Her sey maddiyat degil onu anladim cok iyi anladim. Dunyalari kazansamda kaybettigim tek bir sey var oda asla dönmeyecek

VitoCarleone

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
499
771
93
LA reis etme eyleme bu da gelir geçer zor olur ama geçer elimden bisey gelirse yaparım

VitoCarleone

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
499
771
93
Üzüldüm reis bende unide okuyorum ayrıldığım kız aynı sınıfimda gördükçe canım yanıyor az çok anlıyorum seni

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,381
6,024
113
Üzüldüm reis bende unide okuyorum ayrıldığım kız aynı sınıfimda gördükçe canım yanıyor az çok anlıyorum seni
Zor dostum ben maddiyati bir kenara biraktim. Ama bu olay beni çok yordu. Umarim kimse yasamaz
Biz zaten hayatin sillesini yemis insanlariz, bir de boyle durum oldugunda ne yapacagimizi şaşırıyoruz.

yasyn55

Yorgun...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,431
10,271
113
Aynı şeyleri yaşadım . Çok zordur biliyorum. Zamana bırak . Acısı azalır zamanla ama izi kalacak maalesef. Kendine yüklenme fazla hayat devam ediyor .