Bende nefes darligi oluyor arada sırada reisBen test yaptırdım pozitif çıktı 5 gündür yatıyorum sadece halsizlik var dostum
Geçmiş olsun rabbim herkese şifa versinBen test yaptırdım pozitif çıktı 5 gündür yatıyorum sadece halsizlik var dostum
Olum korkma ben 3kere geciridm bel agrisi oluyor baska bi bok olmuyor merak etmeGeçmiş olsun rabbim herkese şifa versin
Reis bende nefes darligi oluyorOlum korkma ben 3kere geciridm bel agrisi oluyor baska bi bok olmuyor merak etme
Nasıl 3 kere geçirdin dostum aydınlatır mısın bizi. Bilindiği kadarıyla hastalığı atlattıktan sonra vücut en az 1 sene geçerli olmak üzere antikor üretiyor ama ?Olum korkma ben 3kere geciridm bel agrisi oluyor baska bi bok olmuyor merak etme
Ne relax adamsın 😁😎Olum korkma ben 3kere geciridm bel agrisi oluyor baska bi bok olmuyor merak etme
Senin hastalığın cobet19Arkadaşlar suan bende yatak döşek yatıyorum tüm belirtiler mevcut atesim varmı onu anlayamıyorum. Gelin görünki hastahaneye gidicek yol param bile yok. Olan parayı sabah kumarda yedim saat 10 gibi belirtiler başladı sabah 5te kalktım daha hiç bişey yemedim
AminHerkese acil şifalar zor hastalık
Senin hastalığın nobet19
Rabbim kimseye göstermesin reis bu hastalığı nefes almakta zorlanıyorum arada birM.etme Dost Herkez Geçirecek Bunu
Onu diyen yalan soylüyor. Tam 3kere geciridm ben. Ailemde 2kere gecirdiNasıl 3 kere geçirdin dostum aydınlatır mısın bizi. Bilindiği kadarıyla hastalığı atlattıktan sonra vücut en az 1 sene geçerli olmak üzere antikor üretiyor ama ?
Hepimizde var o 😁😁Senin hastalığın cobet19