Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Covid

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,951
11,463
113
Japon fabrikasında calismaktayim yanimdaki arkadaşta asiri öksürük mevcuttu 2 gün öncesine kadar burda önce sirkette kit üzerinden test yapiliyor pozitif cikmisti elemanda hastanedende yaptirmis pozitif cikti ayni sekilde bugün banada yaptilar isyerinde hastane testi istediler saat 23 gibi verdigim test sonucu pozitif cikti bu üçüncü oluyor ilkini entubede geçirdim çok şükür atlattik bu igneler ne boka yaradi acaba,acaba ne zaman ölürüz:) 1 hafta raporu caktik gene yalnız bogazlarim tikali bende sanıyordum gunlerdir usuttum ne boktan seymis bu

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,951
11,463
113
Genemi basliyoruz...

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,936
113
Japon fabrikasında calismaktayim yanimdaki arkadaşta asiri öksürük mevcuttu 2 gün öncesine kadar burda önce sirkette kit üzerinden test yapiliyor pozitif cikmisti elemanda hastanedende yaptirmis pozitif cikti ayni sekilde bugün banada yaptilar isyerinde hastane testi istediler saat 23 gibi verdigim test sonucu pozitif cikti bu üçüncü oluyor ilkini entubede geçirdim çok şükür atlattik bu igneler ne boka yaradi acaba,acaba ne zaman ölürüz:) 1 hafta raporu caktik gene yalnız bogazlarim tikali bende sanıyordum gunlerdir usuttum ne boktan seymis bu
Benim boğazda da 1 haftadır şey hissi var abi bir şey varmış gibi ama yemek yiyorum su içiyorum geçmiyor sanki bi bok var ama yiyip içebiliyorum akşamları öğleleri yemek yemeden önce ya da sonra falan nefes bile zor aldırıyor

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,951
11,463
113
Benim boğazda da 1 haftadır şey hissi var abi bir şey varmış gibi ama yemek yiyorum su içiyorum geçmiyor sanki bi bok var ama yiyip içebiliyorum akşamları öğleleri yemek yemeden önce ya da sonra falan nefes bile zor aldırıyor
Test yaptir kardesjm gene düştük bir aleme

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,936
113
Test yaptir kardesjm gene düştük bir aleme
Yaptırıcam yarın sabah hastaneye gidicem internetten araştırdık her yr..m çıkıyo karşıma afedersin boğaz reflüsünden tut gırtlak kanserine kadar bi bakıyorum belirtilerin hepsi bende var aha diyorum babayı yuttuk

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Bende japon pazarında çalışıyorum.İnşallah banada bulaşmaz.

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,951
11,463
113
Entubeden sonra 2 kere daha yakalaninca ölüyormuş insanlar öğle diyorlar Fenerbahçeyi sampiyon yapın birde avrupa ligi kupasi mezarda rahat uyayalim vasiyetimdir foruma

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,936
113
Entubeden sonra 2 kere daha yakalaninca ölüyormuş insanlar öğle diyorlar Fenerbahçeyi sampiyon yapın birde avrupa ligi kupasi mezarda rahat uyayalim vasiyetimdir foruma
Şampiyon bu sene olur Fener de Avrupa kupası derken Konferansı zaten alabilir ki bu sene de kim var konferans Ligi’nde ama sen yine de ölme abi

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Abi allah gecinden versin bunlar nasıl sözler.Fenerbahçeyi Aziz yıldırım gelse anca şampiyon yaparız.

geverok

Masa tenisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
620
93
Geçmiş olsun inşallah ömür boyu rapor almazsın

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,814
5,129
113
Bende 3 4 gün böyle idim gecti ben covid olayına inanmıyorum Allah şifa versin dostlar

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,162
6,127
113
Bundan 2 ay önce covidde yukarı doğru ciddi bir ivme var Kasım'da maskeye dönme ihtimali var demişti bir doktor umarım yanılır

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,951
11,463
113
Bende 3 4 gün böyle idim gecti ben covid olayına inanmıyorum Allah şifa versin dostlar
Bende inanmiyordum dostum ama ilkinde çok kötü oldum o verdikleri tonlarca ilacida icmedim ama agzimda tat yoktu koku alamiyordum tat alamiyordum denge sorunum mevcuttu isyerinin zorunluluğu ile yaptırdığımız igneler ilemi oldu bilmiyorum

lionel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
608
234
63
Geçmiş olsun allah kimseyi hastalık vermesin bende de var aynısı sağlık olsun acil şifalar versin Allah bize amin rabbim

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Mübarek forum sağlık ocağına döndü.Kuduz olanlar sigarayı bırakanlar covid olanlar.
Benimde elim ayağım tityor kumar oynayamayınca.Yeşilayda çalışan biri yokmu burda.