- 5,135
- 15,960
- 113
benimde dikkatimi çekti dostSon dk skordan olduk @Shellac
Tebrikler
Afiyet olsun dost
Tebrikler dost geleceğini bilsek bizde her maça kasa basarız
Ben biliyodum ama içime doğmuştu 😂Tebrikler dost geleceğini bilsek bizde her maça kasa basarız
Dostum 3 gündür basketten 5 K dan fazla zarar ettim.Çok bir önemi yok kazanç kazançtır.
Sen nba seven adamsin malcolm brogdon indiana da players combo için 32.5 üst çok güzel duruyor ve savramento buddy hield 24.5 ust
Kazancin icin tebrikler bol şans
Tebrikler reis bırak NBA falan yapıştır buz hokeyi 2 3 maç temiz 😄Dostum 3 gündür basketten 5 K dan fazla zarar ettim.
Yuksek girmeden çok.uzmeyecek şekilde nba kombin düşünüyorum ama bugün
Tüm kuşları şeee ettik kaldı flamingoTebrikler reis bırak NBA falan yapıştır buz hokeyi 2 3 maç temiz 😄
Bunu denedim ama sonuç nerelere varır bilemem artık sabah sürprizi diyelim son günlerde sabonis ve aldridge tek kalanlar olmuştu bu 3. Artık herhalde gelir brogdon en skoreri yanına istersen atlanta tek taraflı ust veya genel üste denenir güzel maçlar var gece futboluna hiç güvenmiyorum ama sansimiz Bol olsun sonuçta müneccim değiliz:/Dostum 3 gündür basketten 5 K dan fazla zarar ettim.
Yuksek girmeden çok.uzmeyecek şekilde nba kombin düşünüyorum ama bugün
Öyle deme bro biz üniversite de az para kaldırmazdık buz hokeyinden izlemesi de cok zevkli son 2 dakika kalenin bos olma olayı mesela cok zevkli oluyor 😄
Tüm kuşları şeee ettik kaldı flamingo