- 1,111
- 474
- 83
Beyler bu mesaj atanlar numaramızı nerden buluyor belki 1. 2 enayi düşürürüz hesabı atıyorlar
Sabri abi sallama abiÇok kolay bulunuyor ben telefondan yada isim soyad'dan 7 sülalesinin bilgilerine,adreslerine kadar ulaşabiliorum 1 dakikada
Yok artıkdayı sen saf mısın sitelere vermediğin bi donunun rengi kalmış numaramızı nerden buluyorlar diyosun. hadi biz aktif bu sitelere takılıyoruz ondan hayatında bu sitelere uğramamış insanlara bile gidiyor bu mesajlar bunlar gitmese de site mesajları gidiyor. bu ülkede e devletten bilgiler çalındı internette paylaşıldı. 2018de beraber çalıştığım arkadaşımın bilgilerine bakıp ertesi gün yanına gittim sayıyorum böyle baba adın ismail annenin adı hatice şurada doğmuşsun tc numaran bu diye. bu ülkede kişisel bilgi gizliliği diye bişey kalmadı. cebinde 5 tl para varsa istediğin kşinin bilgisine ulaşırsın.
Deneyelim istersenSabri abi sallama abi
evet bu mümkün panel denen muhabbet varÇok kolay bulunuyor ben telefondan yada isim soyad'dan 7 sülalesinin bilgilerine,adreslerine kadar ulaşabiliorum 1 dakikada