- 338
- 260
- 63
Merhaba beyler meraktan açmak istedim konuyu bir deneme bonusu ile yaptığınız en yüksek çekim
Ben 5k cekebildim 10k çekenler duydum sizin durumunuz nedir?
50 tlMerhaba beyler meraktan açmak istedim konuyu bir deneme bonusu ile yaptığınız en yüksek çekim
40 k holiganMerhaba beyler meraktan açmak istedim konuyu bir deneme bonusu ile yaptığınız en yüksek çekim
holının deneme bonusu yok40 k holigan
gelen tüm deneme bonusları 5k yap 250 çek falan olduğu için biz 5000 bakiyeyi görsek de çekemedik dostMerhaba beyler meraktan açmak istedim konuyu bir deneme bonusu ile yaptığınız en yüksek çekim
Yok ama ariyo qrarsa var davet bonusu cekim sinirsizholının deneme bonusu yok
Vardı bı ara promo yaptilar millet ölmüş nenesinin adına bile hesap açtı 😀holının deneme bonusu yok
Yo var ariyoVardı bı ara promo yaptilar millet ölmüş nenesinin adına bile hesap açtı 😀
La ağa en çok oran tutturanlar sıralamasında niye yoksun 52oran tutturmadibmi,🤣2015 de 20₺ nakit ekliyordu pronet siteler 200₺ çekmiştik arkadaşla birlikte 1 günde anca gelmişti o para çok değerliydi yedik içtik gezdik günü sağlam geçirdik şimdi 10k yap 100 çek piyasaya bak
en iyi çekim sizin reis 2015 de 20 tl bile iyi paraydı la üstüne 200 tl sağlam ezmişsinizdir2015 de 20₺ nakit ekliyordu pronet siteler 200₺ çekmiştik arkadaşla birlikte 1 günde anca gelmişti o para çok değerliydi yedik içtik gezdik günü sağlam geçirdik şimdi 10k yap 100 çek piyasaya bak
öyle bir liste mi var 🧐 kuponda çift haneye izin vermiyor 52 kabul etmiyor 5.2 yazdığım için olabilir fjfjjfLa ağa en çok oran tutturanlar sıralamasında niye yoksun 52oran tutturmadibmi,🤣
52 orana ne kadar aldın kaç bastın reisöyle bir liste mi var 🧐 kuponda çift haneye izin vermiyor 52 kabul etmiyor 5.2 yazdığım için olabilir fjfjjf
o zaman harbi çok değerliydi ya insan özlüyor o günleri 😓en iyi çekim sizin reis 2015 de 20 tl bile iyi paraydı la üstüne 200 tl sağlam ezmişsinizdir
Shellac yada daimon a şöyle eklesinler 3.sirada olman lazmöyle bir liste mi var 🧐 kuponda çift haneye izin vermiyor 52 kabul etmiyor 5.2 yazdığım için olabilir fjfjjf
250 lira onuda rotabet eklemişti ya normalde para olunca 5k min 4-5 oran tekli oynuyorum leblebi gibi geliyor ama para olmayınca 1.3 den yatıyorum korkudan cjjd rekorum 100 oran tek maçtan vbette 10₺ freebete 😄52 orana ne kadar aldın kaç bastın reis