Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Diobet

tonysfr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
105
43
Tanımlanan bonusun çekilebilir olabilmesi için bonus miktarının 11 katını kupon oranı en az 2.25 olmak kaydı ile futbol veya basketbol alanlarında oynamanız gerekmektedir. Kombine kuponlarınızda ise her seçimin en az 1.70 oranda olması gerekmektedir.
Bonusunuzun çevrimi tamamlandıktan sonra çekim yapabilmeniz için 50 TL yatırım yapmanız ve bu miktarı 1.30 oranında oynamanız gerekmektedir Bu bonustan maksimum 200 TL kazanç sağlayabilirsiniz.
https://www.diobet5.com/home

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,862
3,303
113
ben de cevırdım param yok su an yarın aksam yatırım yapıp cekıcem dur bakalım nolucak :) ama bethub sıtesı zannetmıyorum sıkıntı cıksın

dogaano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
376
10
18
eyvallah kardeş. umarım oderler . bende yarın yatırım yapıcam

ygtygt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
372
79
28
bende çevirdimde yatırıyımmı yatırmayımmı karar veremedim

Kürşat1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
874
246
43
Site linki açılmıyor.Link atar mısınız

ygtygt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
372
79
28
aynen diobet6 şuan, bakalım bende çevirdim 50tl yatırdım onuda çevirdim, çekim talebi verdim yarım saat kadar oldu onay bekliyor hala bakalım

Beybolu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,010
300
83
aynen diobet6 şuan, bakalım bende çevirdim 50tl yatırdım onuda çevirdim, çekim talebi verdim yarım saat kadar oldu onay bekliyor hala bakalım[/QUOT ben 3 saattir bonusu alamadım talep oluşturdum daha bişey yok sen nasıl aldin

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
486
55
28
Arkadaşlar ilk defa hayatımda DENEME BONUSU çevirdim. Şimdi yatırım yapacağım onda da site dandik çıkmaz umarım ?

Beybolu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,010
300
83
Arkadaşlar ilk defa hayatımda DENEME BONUSU çevirdim. Şimdi yatırım yapacağım onda da site dandik çıkmaz umarım ?
Valla dandigi bilmem ama ilk defa bir site bana böle bi SMS atıyor :) :)

Abi Duydunmu Diobet Acilmis
Kayit olan herkeze 20TL Bonus veriyor
Her yatirima %15 cevrimsiz bonus
ayrica cok güvenilir denemelesin
www.diobet5.com

ygtygt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
372
79
28
arkadaşlar çekim talebim ilk olarak reddedildi, üye olurken üyelik bilgileri eksik kalıyor çekim yapmadan önce profil kısmından üye bilgilerinizi düzenlemeyi unutmayın, canlı destek ile görüşüp tekrar çekim talebi verdim şimdi, ilk talep üyelik bilgilerimdeki eksiklik nedeniyle yatmamış, bu seferki çekimin sorunsuz şekilde yatacağını söylediler. Neticeyi paylaşıcam sizlerle

ygtygt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
372
79
28
tam 1 saatte 15 tl kesinti ile yattı arkadaşlar bilginiz olsun, sorunsuz bir şekilde çekim sağladım, canlı destekte baya ilgili

hdbdbdjdjd

Yeni üye
Yeni Üye
5
1
3
ben betegelde bi ara sikinti yasamistim 1.350 vardi cekim verdm adamlar garanti den atamiorz papara verin dediler ama papara limitiniz aylik 500 tl dediler biz sizene diyene dek gerisini hesabinizda tutun dediler boyle birsey mi olurmu demistim 850 tlyi yalan etmistim 500 cekip orda deli olmustm