Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dişinize İyi Bakın

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,767
3,263
113
Bugün itibari ile diş fircalamamanin zararı olarak 120 bin TL ye 3 ay sürecek diş tedavisine girdim (nerdeyse tüm dişler) bir araba parası benim gibi hem maddi hem sağlık sorunu yaşamamak istemiyorsanız dişlerinize iyi bakın agalarim

(Devlet hastanesi olduğu için 120 özel hastaneler 200 250 istiyordu )

Navifan1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,270
1,198
113
Bugün itibari ile diş fircalamamanin zararı olarak 120 bin TL ye 3 ay sürecek diş tedavisine girdim (nerdeyse tüm dişler) bir araba parası benim gibi hem maddi hem sağlık sorunu yaşamamak istemiyorsanız dişlerinize iyi bakın agalarim

reis çok geçmiş olsun.Naıl o kadar fiyat öçektiler tüm d,şler mi sıkıntı

meharis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
223
43
geçmiş olsun diş önemli aga

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,767
3,263
113
reis çok geçmiş olsun.Naıl o kadar fiyat öçektiler tüm d,şler mi sıkıntı
Yok 4 tane sikintiliydi çekildi onlar implant olacak diğerleride sararma vb kötü gözüküyordu zirkonyum olacak

meharis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
223
43
Yok 4 tane sikintiliydi çekildi onlar implant olacak diğerleride sararma vb kötü gözüküyordu zirkonyum olacak
zirkonyum ile ilgili kullanımı zor diyorlar doğru mu aga fikir aldın mı hiç

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
479
203
43
Cano zirkonyum kaplama sonrası deneyimlermi yazarmısn bende çok istiyorum zirkonyum kaplama yaptırmak

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,767
3,263
113
zirkonyum ile ilgili kullanımı zor diyorlar doğru mu aga fikir aldın mı hiç
Doktor gençsin pahalı ama zirkonyum olsun dedi diğerleri yaşlılar için dedi sen bilirsin dedi doktor öyle dedi bilmiyorum artık kötü mü iyi mi

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,597
770
113
Doktor gençsin pahalı ama zirkonyum olsun dedi diğerleri yaşlılar için dedi sen bilirsin dedi doktor öyle dedi bilmiyorum artık kötü mü iyi mi
Yaptırdıktan sonra eğer bakmazsan zirkonyum ilerde çok daha kötü sonuçları olur dişlerine çok iyi bakman gerekiyor

Ugurr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,546
42,665
113

Olum iyi hatırlattın lan kasiyer bunun şerefine bi sigara daha yakıyorum şimdi

Navifan1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,270
1,198
113
beni,m de ön alt di,şler hep siyah çizgiler oldu diş taşı temizliği yaptıracam dişler hep dert ya