- 28,371
- 27,567
- 113
Reis geçmiş olsun Japon işi yazınca aklıma istemsizce bu geldiEkli dosyayı görüntüle 155723
Ekli dosyayı görüntüle 155724
Ekli dosyayı görüntüle 155721
Ekli dosyayı görüntüle 155722
3. Çeyrek 35 sayı olur dedik 33 çıktı ama nasıl
3 dk kala 4 sayı lazımdı kahvaltıya çağırdılar gittim geldim bakiye yok şaka herhalde dedim harbiden 2.27de 2 sayı lazımmış ve atmamışlar faul bile olmadı mı iki bucuk dakikada harbiden bıktım bu sacmasapan sonlardan
Slm dost Gunaydinlar
Knka turkiye 2.5 ustu olur aacisini aliriz insallah 😁Ekli dosyayı görüntüle 155723
Ekli dosyayı görüntüle 155724
Ekli dosyayı görüntüle 155721
Ekli dosyayı görüntüle 155722
3. Çeyrek 35 sayı olur dedik 33 çıktı ama nasıl
3 dk kala 4 sayı lazımdı kahvaltıya çağırdılar gittim geldim bakiye yok şaka herhalde dedim harbiden 2.27de 2 sayı lazımmış ve atmamışlar faul bile olmadı mı iki bucuk dakikada harbiden bıktım bu sacmasapan sonlardan
Aleyküm selam reis iyi forumlarSlm dost Gunaydinlar
Burak Yılmaz dan gol bekliyorum reis 🧐Knka turkiye 2.5 ustu olur aacisini aliriz insallah 😁
Hic umidim yok reis ama 20 orandan 2.5 ustu aldik bizimkiler hirsli basliycaklardir ama kalbimden geceni sorarsan gallerin bizi 0.1 yenecegini dusunuyorumBurak Yılmaz dan gol bekliyorum reis 🧐
Reis bence sürpriz bi maç olacak gibi his var ama neticeyi bende kestiremiyorumHic umidim yok reis ama 20 orandan 2.5 ustu aldik bizimkiler hirsli basliycaklardir ama kalbimden geceni sorarsan gallerin bizi 0.1 yenecegini dusunuyorum
Baskan biz defans futbolu oynadigimiz zaman baskiyi kaldiramiyoruz ornek hollanda maci 3 .0 dan bi anda 3.2 oldu ayni sekilde italya bizim takim hucum futbolunu seviyorReis bence sürpriz bi maç olacak gibi his var ama neticeyi bende kestiremiyorum
Hücum futbolu her zaman sevmişimdir reis en iyi defans hücumdur bana göre 🧐Baskan biz defans futbolu oynadigimiz zaman baskiyi kaldiramiyoruz ornek hollanda maci 3 .0 dan bi anda 3.2 oldu ayni sekilde italya bizim takim hucum futbolunu seviyor
Kupon 1.50 den giderse çok üzülürüm reis şans yanında olsun@Galatasaray571 @Daimon
1.50nin orda ne işi kendimi sorguluyorum şu an
17 oran
Ekli dosyayı görüntüle 155749
Alt olur alt üst müşKnka turkiye 2.5 ustu olur aacisini aliriz insallah 😁
Kötü enerjini yayma ortaya sukes 😁Alt olur alt üst müş
Reis kuponu astığımda gitmişti zaten buda teke gitti diye astım buraya o oranların içine 1.50 atmışız neyse Türkiye maçını bekleyelim sıvadık sabahtan beriKupon 1.50 den giderse çok üzülürüm reis şans yanında olsun