- 28,371
- 27,567
- 113
Gecmis olsun reis hepsi kg var oynamisin keske onada ayni deseymisin saglik olsunGelen geçen yeniyor bu takımı sen nasıl 2 gol yiyip berabere kalıyorsun soru işareti
Küme düşmeside kesinleşmişti sanırım yazık oldu
Taraf bahsinin aw
Ekli dosyayı görüntüle 187045
Reis normalde en fazla 15 dk ya hesaba gecer odendi yaziorsa 1 saat diorsun ins odeyen site saglam.siteBeyler Payfix çekim veripte hesabuna düşmeyeb varmı 1 saat oldu ödendi yazıyor yok ama
Atlasbet dostum miktar 2 k 7.35 de çekim verdim anında ödendi yazdı firma kaynaklı güncellemeden askıda kaldı 1 saate geçer dediReis normalde en fazla 15 dk ya hesaba gecer odendi yaziorsa 1 saat diorsun ins odeyen site saglam.site
Gelir reis onlarin hesabinda sikinti vardir 1 saati gectiyse hesap hareketini yolla odendi yazip gelmedigini sole kisa zamanda gelir insAtlasbet dostum miktar 2 k 7.35 de çekim verdim anında ödendi yazdı firma kaynaklı güncellemeden askıda kaldı 1 saate geçer dedi
Saol usta umarımGelir reis onlarin hesabinda sikinti vardir 1 saati gectiyse hesap hareketini yolla odendi yazip gelmedigini sole kisa zamanda gelir ins
Sen sagol reis az miktar degil ins sikinti cikmazSaol usta umarım
Evin Atacağına pek güvenemedim dostGecmis olsun reis hepsi kg var oynamisin keske onada ayni deseymisin saglik olsun