- 28,369
- 27,566
- 113
Bu şey degıl mı ya benNe yapsak olmuyor 50de 1-1 olunca tamam geldi dedik, yine erken sevindik
Ekli dosyayı görüntüle 222092
Ekli dosyayı görüntüle 222091
2 aydır para çekmeyi unuttuk aw
Galiba bonusla oynayınca stressiz şekilde tahminimiz neyse onu oynuyoruz ondan oluyor2 aydır para çekmeyi unuttuk aw
Bonuslar hariç. Kendi paramızla oynadıklarımız buhar olup gidiyor var bi gudubetlik
Sağlık olsun bre nolcak sanki para var Bi kupon daha yap reis niye üzülüyonki ya bukadarNe yapsak olmuyor 50de 1-1 olunca tamam geldi dedik, yine erken sevindik
Ekli dosyayı görüntüle 222092
Ekli dosyayı görüntüle 222091
Bi fakirin karnını doyursaydın kardeş mübarek ramazan ayında kimsesiz birine yardım etseydin daha iyi olmazmıydıBugün 7.500 çöp oldu
Dedi ve kumar oynadıBi fakirin karnını doyursaydın kardeş mübarek ramazan ayında kimsesiz birine yardım etseydin daha iyi olmazmıydı
aynı mactan bende yattım atlastan 30 fb kazanmıstık 2 tane oynuyoz 1i yatıyo 3 oynuyoz 1i yatıyo tekli alıyoz yatıyo anlamadım ben bu işiAdamlar penaltı atamıyor aw ben zamanında kornerden gol atıyordum blader bunlar nasıl topçu Ekli dosyayı görüntüle 222102Ekli dosyayı görüntüle 222103
Sağlık olsun 🤣aynı mactan bende yattım atlastan 30 fb kazanmıstık 2 tane oynuyoz 1i yatıyo 3 oynuyoz 1i yatıyo tekli alıyoz yatıyo anlamadım ben bu işi
senin 2 böbreği 3 böbrek yapalım mı dostSağlık olsun 🤣
Bobrekmi kaldı sitresten aw kulak arkamiz kaldı bı gel halletsenin 2 böbreği 3 böbrek yapalım mı dost
oda sana kalsın dost senin hakkındırBobrekmi kaldı sitresten aw kulak arkamiz kaldı bı gel hallet
sen ne kazandın ağa freebet miGeçmiş olsun bugün tek kazanan benim galiba