- 3,177
- 1,904
- 113
Tahminleri alalım. Grand Slam rekortmeni Yaşlı kurt bugün Alcaraz'ı yenebilir mi ? Oranı gayet iyi
İmkansiz tempo yetmezTahminleri alalım. Grand Slam rekortmeni Yaşlı kurt bugün Alcaraz'ı yenebilir mi ? Oranı gayet iyi
İmkansiz tempo yetmez
Tamamen katılıyorumSinner-zverev finali gelir bu turdan sonra alcarazda elenir
dostum bu mac alcarazın djokovic şansı yokTahminleri alalım. Grand Slam rekortmeni Yaşlı kurt bugün Alcaraz'ı yenebilir mi ? Oranı gayet iyi
İlk seti alabilir belki Djoko. Ancak o zaman zaten bir şansı olabilirdostum bu mac alcarazın djokovic şansı yok
djoknun ilk seti alması imkansız hep geriye düşüp kazandıgı maclar var o yuzden riskliİlk seti alabilir belki Djoko. Ancak o zaman zaten bir şansı olabilir
Şu güzelim maça özel oran açmıyorlar. Djokovic kazanıra birşeyler açılabilrdi
Yaşlandık harbiden be. Nadal federer hegomonyasını izlerdik ilk, sonra djokovic çıktı, saltanata son verdi. Şimdi de onun devri bitiyor. Zaman acımasız.İmkansiz tempo yetmez
Devir sinner alcaraz zverevin devriYaşlandık harbiden be. Nadal federer hegomonyasını izlerdik ilk, sonra djokovic çıktı, saltanata son verdi. Şimdi de onun devri bitiyor. Zaman acımasız.
var ama vermem eurosport 1 hd izliyorumbeyler nereden izleyebilirim maçı. Link var mıdır.
Everymatrix altyapılı sitelerde hesabında en az 1 kuruş varsa izleyebiliyorsun zatenbeyler nereden izleyebilirim maçı. Link var mıdır.
Katiliyormusun bana hala 🤣🤣Tamamen katılıyorum