arkadaşlar oynadığım kupon çok emindim 140 lirasını dağıtıcaktım şu bochum gidiyor gol yiyor 1 dakika sonra 2 gol atıyor böyle bir şey olamaz çok sinir oldum Ekli dosyayı görüntüle 114966
Yok la şike değil ben bochum a vermiştim kazandı iştearkadaşlar oynadığım kupon çok emindim 140 lirasını dağıtıcaktım şu bochum gidiyor gol yiyor 1 dakika sonra 2 gol atıyor böyle bir şey olamaz çok sinir oldum Ekli dosyayı görüntüle 114966
bak bakalım ben ne oynamışımYok la şike değil ben bochum a vermiştim kazandı işte
1.Gol bochum demişsin de 1.golü siz atin maçı biz kazanalim diye son 10 dk içinde bi şike döneceğini sanmambak bakalım ben ne oynamışım
dostum bu 50 ci aynı şey ciddiyim bak 10 dakka içinde üst oldu maç şikenn kralı1.Gol bochum demişsin de 1.golü siz atin maçı biz kazanalim diye son 10 dk içinde bi şike döneceğini sanmam
Bochum değişik bir takım ya 10 kişi 3-0 dan 3-3 olduğunu gördüm ama imkansız diye bir şey yok mesela liverpool un aston dan 7 yemesi veya gecen haftaki gençler kayseri maçı oluyor bunlar en basiti diğer wurzburg maçı ilk yarıdan 4 Gol oldudostum bu 50 ci aynı şey ciddiyim bak 10 dakka içinde üst oldu maç şikenn kralı