- 3,720
- 1,814
- 113
Dostlar nba hakkinda konusulim
Naberkonusalım
Sana demedim ki ama sana da naberIyi guzel kardesim senden naber
Degerlendirilebilir aslindaMilwake Orlando iy 110.5 üst diyorum
La clippers indiana
İlk periyot la clippers kazanır 2 orandan
Değerlendirmek isteyenler bu 2 maça bişeyler basabilir
O sozunden sonra kotuyum kardesim .sssdsSana demedim ki ama sana da naber
iyidir nerdesın yasıonmu
)O sozunden sonra kotuyum kardesim .sssds
Yaşıyom reıs para pul yok ama yaşıyoruziyidir nerdesın yasıonmu
indiana ilk çeyrek kazanır ve takım sayısı alınabilir dost aklında bulunsunDegerlendirilebilir aslinda
İndiana ilk çeyreği hayatta kazanamaz knkindiana ilk çeyrek kazanır ve takım sayısı alınabilir dost aklında bulunsun
dogrudur fikrine saygı duyuyorum iyi olan kazansınİndiana ilk çeyreği hayatta kazanamaz knk
Tahminin kötü diye demedim ama ilk peri kazanamazlar kardesım gorursun belkı Macı alır ama clippers maça iyi başlar indiana da tam tersi sonradan açılıyordogrudur fikrine saygı duyuyorum iyi olan kazansın
Dostlar bu los angeles macina ne diyelimTahminin kötü diye demedim ama ilk peri kazanamazlar kardesım gorursun belkı Macı alır ama clippers maça iyi başlar indiana da tam tersi sonradan açılıyor
dogru diyosun ilk çeyrek o zaman sıfı diyoruz 30 30 kardeşlik kazansın hahaTahminin kötü diye demedim ama ilk peri kazanamazlar kardesım gorursun belkı Macı alır ama clippers maça iyi başlar indiana da tam tersi sonradan açılıyor
İlk per clippers diyorum ben gerisi sana kalmışDostlar bu los angeles macina ne diyelim
ona hiç bakmadım yanıltmıyımDostlar bu los angeles macina ne diyelim
ha clippers diyosun bence indiana takım sayısı ve ilk çeyrek kazanır gene sen içinden ne geçiyosa onu oyna :dDostlar bu los angeles macina ne diyelim