Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Düşünceleriniz

Cips

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,215
5,501
113
Arkadaşlar kumar dışında bir şey sorucam ben askerdeyken bi tane yavşaga 50 k borc vermistim.
Simdi engellemis beni bende dedim anandan babandan isterim oda simdi tehdit ediyor evine bomba ihbari vs gönderirim. Böyle bir şey yapabilir mi yada şikayetçi olsam alabilirmiyim geri parayı
Verdiğime dair herhangi bir belge yok elimde ama wp konusmalarımız duruyor

hpr123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
79
28
Bomba ihbarı yapsa ne olacak? Elinde wp konuşmaları varsa ve o numara o kişiye aitse git bi avukatla dava aç. Konuşmalar da aranızda para alışverişi olduğu yazıyorsa bunu delil olarak kabul eder devlet.

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,913
5,453
113
Bomba ihbarı yapsa ne olacak? Elinde wp konuşmaları varsa ve o numara o kişiye aitse git bi avukatla dava aç. Konuşmalar da aranızda para alışverişi olduğu yazıyorsa bunu delil olarak kabul eder devlet.
Kesinlikle 👏👏👏

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,580
26,443
113
Arkadaşlar kumar dışında bir şey sorucam ben askerdeyken bi tane yavşaga 50 k borc vermistim.
Simdi engellemis beni bende dedim anandan babandan isterim oda simdi tehdit ediyor evine bomba ihbari vs gönderirim. Böyle bir şey yapabilir mi yada şikayetçi olsam alabilirmiyim geri parayı
Verdiğime dair herhangi bir belge yok elimde ama wp konusmalarımız duruyor
Yasal yolda bu çokumkun değil dost evet mahkeme açabilirsin ve konuşmalar delil olarak değerlendirilir ama şuan ki kanunlar borçludan yana olduğundan yaptırım zorunluluhu yok malesef yaptığın masraf çabası sen yinede kendi imkanlarinla zorla almaya çalış

Cips

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,215
5,501
113
O kişiye ait ve para konuşmasıda geçiyor

Cips

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,215
5,501
113
Yasal yolda bu çokumkun değil dost evet mahkeme açabilirsin ve konuşmalar delil olarak değerlendirilir ama şuan ki kanunlar borçludan yana olduğundan yaptırım zorunluluhu yok malesef yaptığın masraf çabası sen yinede kendi imkanlarinla zorla almaya çalış
Hadi be

hpr123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
79
28
O kişiye ait ve para konuşmasıda geçiyor
E tamam tabii bir avukat daha iyi bilir. Ama delil olarak kabul ediyor devlet. Ha karşı tarafın bir şeyi varsa alabilirsin ya da maaşına haciz gönderilir aydan aya kesilerek ödenir sana. İşi yok maaşı yok hiçbir şeyi yoksa alamazsın. Ama peşini bırakma ömür boyu işsiz gezecek değil.

Piston

TELETABİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,168
560
113
İlamsız icra takibi deneyebilirsin, 7 gün içinde itiraz edemezse haciz yoluyla alma hakkın doğar.

Cips

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,215
5,501
113
E tamam tabii bir avukat daha iyi bilir. Ama delil olarak kabul ediyor devlet. Ha karşı tarafın bir şeyi varsa alabilirsin ya da maaşına haciz gönderilir aydan aya kesilerek ödenir sana. İşi yok maaşı yok hiçbir şeyi yoksa alamazsın. Ama peşini bırakma ömür boyu işsiz gezecek değil.
Yok ya çalışıyor pezevenk ben türkiyede değilim türkiyede olsa evine kadar giderdim

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
641
354
63
Utanmadan tehdit ediyor birde
telegramdan ücretsiz panel kullanınca triplere girmiş oe. Yok mu TR'de tanıdığın ettiğin, gitsin evine. Normalde borç için yapılmaz ama, şu konuşmadan sonra validesi bile sevilir.

Cips

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,215
5,501
113
telegramdan ücretsiz panel kullanınca triplere girmiş oe. Yok mu TR'de tanıdığın ettiğin, gitsin evine. Normalde borç için yapılmaz ama, şu konuşmadan sonra validesi bile sevilir.
Dost bu ankarada oturuyor bn istanbulda oturuyordum ankarada hiç bir bagim yok yani