Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet E Devlet ile Ne Yapılabilir

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,680
2,864
113
Beyler merhaba ben moto kurye olarak 3 ay önce bi trafik kazası geçirdim ve normal 054 lı bi numara aradı avukatım dedi tazminat için trafik kazası için arıyorum dedim birşey çıkmaz ama dedi ben bi e nabızdan kontrol ettireyim isterseniz belki işe yarar bişey vardır ve e nabıza e devlet ile giriş yapılıyor ben buna e devletimi verdim başıma iş açar mı? Tapu falan hiç bi mal mülküm yok onun dışında birşey yapabilir mi? Eğer dolandırıcı falansa?

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,905
939
113
Beyler merhaba ben moto kurye olarak 3 ay önce bi trafik kazası geçirdim ve normal 054 lı bi numara aradı avukatım dedi tazminat için trafik kazası için arıyorum dedim birşey çıkmaz ama dedi ben bi e nabızdan kontrol ettireyim isterseniz belki işe yarar bişey vardır ve e nabıza e devlet ile giriş yapılıyor ben buna e devletimi verdim başıma iş açar mı? Tapu falan hiç bi mal mülküm yok onun dışında birşey yapabilir mi? Eğer dolandırıcı falansa?
Salak misin.kardesim sen uzerine şirket acar bidaha gün yüzü goremezsin girnsifrelerini falan degistir kontrol et uzerine bisey alinip satilmismi

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,680
2,864
113
Salak misin.kardesim sen uzerine şirket acar bidaha gün yüzü goremezsin girnsifrelerini falan degistir kontrol et uzerine bisey alinip satilmismi
Nasıl açacak şirket aga e imza falan ister ve benim 4 icra dosyam var nasıl açacak olurmu ki

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,680
2,864
113
Şifremi değiştirdim nasıl al sat yaptığını görecem

tarko11

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
31
18
Tapu olsa ne olacak edevletten ne yapacak tapuyu ustunemi alacak sanıyorsun

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,297
3,260
113
Aga hiç tanımadığın biri seni arıyor sen neden e devlet şifreni veriyorsun bir de bir şey yapamazlar diyorsun askerlik tecilini bile bozarlar, adına ikametgah sicil ne kadar belge varsa çıkartırlar gider işlem yaparlar saçma sapan iş yapmışsın

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,680
2,864
113
24/01/2025 14:49:10 Sağlık Bakanlığı Nabız Projesi Kimlik-Dogrula, Ad-Soyad

Son işlem buna girmiş ve şifreyi değiştim artık bişey yapamazlar herhalde

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,905
939
113
Kral verdigin adam terorist mi vurguncumu kimdir nedir nerden bilicen derdini anlatana kadar 10 yıl yatarsin

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,680
2,864
113
Bi sorun gözükmüyor sanırsam değil mi? E nabıza tek girmiş uyapa ben girdimIMG_20250124_151545.jpg

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,905
939
113
Kral avukat ev devlet istermi ya hiç mi düşünmedin hadi istedi buyur denirmi sen gerçekten avukatmi degilmi onu teyit et avukatsa sıkıntı olmaz pek ama sen genede arayana verme bence

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,680
2,864
113
Kral avukat ev devlet istermi ya hiç mi düşünmedin hadi istedi buyur denirmi sen gerçekten avukatmi degilmi onu teyit et avukatsa sıkıntı olmaz pek ama sen genede arayana verme bence
Knk son hareketlerde baska yere girmemiş ve dolandırıcı olsa kaza yaptığımı bilmesi imkansız

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,575
8,320
113
Bi sorun gözükmüyor sanırsam değil mi? E nabıza tek girmiş uyapa ben girdimEkli dosyayı görüntüle 710593
Hiç birşey olmaz...takma kafanı e devlet şifreni degitirdinse bı de SMS aktif et....tapu mapu işleri öyle kolay değil..en fazla tapu başvuru yapabilir..yapilsada onu zaten oradan görürdün..
Ayrıca hazır edevlete girmisken arama bölümüne işlem kısıtlamalar dan herhangi bir iş yeri acma alim satım iznini kapat....gerekli olduğunda geri açarsın..bı sıkıntı yok ,,en fazla aile bilgilerine sağlık bilgilerine ulaşır,,onuda hiç birşey yapamaz. Zaten aile bilgileri ,misal çocuğunun bile nerede doğduğunu kaç yılında evlendiğini bilirler oda bı dikimlerine yaranaz,zaten bu bilgileri telefon numaranı bilen dolandırıcı bile rahat ulaşabiliyor,,program sayesinde telefonunu bilmek bile yetiyor,,,takma kafani

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
534
215
43
Ha gece evin kapıyı açık bırakıp yatmışın ha e devleti vermişin aynı şey. Şaka bi yana anında sıkıntı çekeceğin bir şey olmaz ama art niyetli puşt biri bütün bilgilerini çekip yarın öbür gün sana karşı kullanır birini falan dolandırır yıllarca başını ağrıtır bir daha böyle bir acemilik yapma.