- 8,411
- 6,428
- 113
Arkadaşlar site 10bin 763 TL 75 kurusu çevrim yapmamı istiyor 1 katı çevrim var bakalım gidicez ya batacaz ya cikacaz çıkarsak katılım yapanların mesaj kutularını yakalım
İyi mi olmuş kötü mü olmuş bilemedimArkadaşlar site 10bin 763 TL 75 kurusu çevrim yapmamı istiyor 1 katı çevrim var bakalım gidicez ya batacaz ya cikacaz çıkarsak katılım yapanların mesaj kutularını yakalım
Bol sansArkadaşlar site 10bin 763 TL 75 kurusu çevrim yapmamı istiyor 1 katı çevrim var bakalım gidicez ya batacaz ya cikacaz çıkarsak katılım yapanların mesaj kutularını yakalım
Yak beniArkadaşlar site 10bin 763 TL 75 kurusu çevrim yapmamı istiyor 1 katı çevrim var bakalım gidicez ya batacaz ya cikacaz çıkarsak katılım yapanların mesaj kutularını yakalım
11 k cewrimmi ypcan yaparsin 3 er k bas iste 2 si gelse tsmmArkadaşlar site 10bin 763 TL 75 kurusu çevrim yapmamı istiyor 1 katı çevrim var bakalım gidicez ya batacaz ya cikacaz çıkarsak katılım yapanların mesaj kutularını yakalım
Bol şanslar dost takipteyiz arkandayizArkadaşlar site 10bin 763 TL 75 kurusu çevrim yapmamı istiyor 1 katı çevrim var bakalım gidicez ya batacaz ya cikacaz çıkarsak katılım yapanların mesaj kutularını yakalım
Bol sans dostumArkadaşlar site 10bin 763 TL 75 kurusu çevrim yapmamı istiyor 1 katı çevrim var bakalım gidicez ya batacaz ya cikacaz çıkarsak katılım yapanların mesaj kutularını yakalım
Çizecek bir site değil sponsor zaten ana parada cash aut yapmıştım onun cezası sanırım bakalım hayırlısıBol şans yinede hadi bakalım site yan cizmiyor demi
O zaman normal çevrim yapmamisin hiçÇizecek bir site değil sponsor zaten ana parada cash aut yapmıştım onun cezası sanırım bakalım hayırlısı
Bol şanslar reisArkadaşlar site 10bin 763 TL 75 kurusu çevrim yapmamı istiyor 1 katı çevrim var bakalım gidicez ya batacaz ya cikacaz çıkarsak katılım yapanların mesaj kutularını yakalım
Bol şanslar reis1. Adım