Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elektrik Hk. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Foncha

Ferdi ~ Tayfur
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
495
307
63
Elektrik faturası 1050 TL üzeri gelen şubat ayından sonra 1000 TL fazladan ödeyecekmiş

50 yıl düşünsem böyle birşey aklıma gelmezdi
Dünyada eşi benzeri varımdır sanmıyorum
Bu nasıl bir saçmalık hayla anlam veremiyorum

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,382
886
113
Elektrik faturası 1050 TL üzeri gelen şubat ayından sonra 1000 TL fazladan ödeyecekmiş

Mk zaten normal evdeki cihazlar buzdolabı vs sürekli bağlı çalışan mevzular 1000 lira geliyo

harunkrtke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
843
405
63

1x yak 2x öde challenge promosyon 😅

Foncha

Ferdi ~ Tayfur
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
495
307
63
Mk zaten normal evdeki cihazlar buzdolabı vs sürekli bağlı çalışan mevzular 1000 lira geliyo
Şubat ayından itibaren elektrik faturalarında yeni bir düzenleme hayata geçiriliyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, aylık elektrik tüketimi 417 kilowattsaat (1.050 TL) olan vatandaşlar 1 Şubat itibariyle artık 2 bin lira ödeyecek.

Amedli2149

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
345
83
28

Alın size sağcı ve milliyetci Türkiye bu ülke ne çekti namuslu görünen namusuzlardan ölürüm Türkiyem diye bağıran lar ülkeyi sattiklarinda giklari çıkmadı bırakın ses çıkarmalarını nasıl pay alırım diye düşünen milliyetçilerin eseridir bu Türkiye yazıklar olsun hergun intihar haberleri geliyor bunun hesabını nasıl vereceksiniz

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,911
5,452
113
Yuhh🙄🙄az önce betnoel tarafından aranildim,telesekreter konuştu bilin kim bakalım,ben şok 😂😂 merhabalar ben Serdar Ortaç yıllardır kaybettiğimi betnoelde kazandım haydi siz de üye olun kazanın diyor,,,, bunu nasıl yaptılar helee ah şu yapay zekâ 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...