- 7,060
- 3,130
- 113
Kardes bunlari bircok filme yakistirabilirsin.kim nerden bilsin bunu.baksana kimse tahminde bile bulunmamisilk bilene 50 TL mi deseydim
biraz zor evet o kadar film izledim ama bir fikir yürütemiyorum şarkı söylemekle alakalı olsa taç ne alakaKardes bunlari bircok filme yakistirabilirsin.kim nerden bilsin bunu.baksana kimse tahminde bile bulunmamis
Sarki soylemekle alakali olsa bile cok filmde bu durum var.hem kral olan hem sarki soyleyen sanatcinin oldugu oldugu bi film belliki.yerlimi yabancimi oda var bol sans sana.bnden sana bi yardim dokunmzbiraz zor evet o kadar film izledim ama bir fikir yürütemiyorum şarkı söylemekle alakalı olsa taç ne alaka
yabancı film bilmem ben sohbet muhabbet için açtım ama 10 20 lira bonuscular buraya uğramazSarki soylemekle alakali olsa bile cok filmde bu durum var.hem kral olan hem sarki soyleyen sanatcinin oldugu oldugu bi film belliki.yerlimi yabancimi oda var bol sans sana.bnden sana bi yardim dokunmz
Ben bir tahminde bulundum Kralın Mesajı diye bir film var millet para gelmeyecek konuları yazmıyor dost malesef@mes ne oldu burası dost
Kralın Mesajı Mantıklı dostBen bir tahminde bulundum Kralın Mesajı diye bir film var millet para gelmeyecek konuları yazmıyor dost malesef