- 4,205
- 6,435
- 113
Hayirdir erika cekilis acmamissin.bol sans kardes
Bol şanslar dost
çok soğudum dost Bi kaç kişide yatan tek maçtan kupon gördüm Etkinlik açmıyolar Yatınca resmini atıyolar Beklemede benim tarzım deil neyse yazarım ama bende kalsın gerisiHayirdir erika cekilis acmamissin.bol sans kardes
Valla gerisini ben biliyorum kardesim.bende o sebepten gelirse cekilis acmiyorum iste.neyse gecte olsa ayiklamissin mevzuyu sansin bol olsunçok soğudum dost Bi kaç kişide yatan tek maçtan kupon gördüm Etkinlik açmıyolar Yatınca resmini atıyolar Beklemede benim tarzım deil neyse yazarım ama bende kalsın gerisi
Geliree cekilis acsaydin burda en az 60/70 begeni ve 3.4 sayfa yorum olurdu beklemede acinca neyin ne oldugunu anliyorsun bilmem anlatabildim mi 🤐çok soğudum dost Bi kaç kişide yatan tek maçtan kupon gördüm Etkinlik açmıyolar Yatınca resmini atıyolar Beklemede benim tarzım deil neyse yazarım ama bende kalsın gerisi
Kardesim bu arada son mac sikintili gibi be realdan oturu bu sene cok mantarlwr umarim gelir takipteyim
Bol şanslar kazanır inşallah
aynen begeni sayısı yorum trend. ortadaGeliree cekilis acsaydin burda en az 60/70 begeni ve 3.4 sayfa yorum olurdu beklemede acinca neyin ne oldugunu anliyorsun bilmem anlatabildim mi 🤐
Gordum betis 2.2 bitmisson mac valenciaEkli dosyayı görüntüle 175926
Umarim ilk gol evden gelirson mac valenciaEkli dosyayı görüntüle 175926
real madrid gbi tempolu oynayan takım devre 0-0 olmadıGecmis olsun uzuldum guzel para kacti yine