abiciğim çok dizi film izliyorsun sen ya rahmetli arkadaşım kumar oynuyordu çok yaptı bu şekilde bilmeden konuşmatelefoncuya götür sat amerika mı sandın burayı rehin eşya bırakcan
benim bir arkadaşım haftalık bırakıyordu bu şekilde rehin resmi olarak yok ama bazı esnaflar yapıyorgeçmiş olsun türkiyede öyle bir sistem yok telefonu satıp daha uygunu alırsın sonra ancak
aranızdan biri almak ister mi demek istemiş kibarca. o da biliyor ki telefoncu rehin almaz. 25 e aldığınıda 30 dan aşşağı bırakmaz.telefoncuya götür sat amerika mı sandın burayı rehin eşya bırakcan
Kankam buradan kimsenin alabileceğini düşünmüyorum buradakilerin çoğu bitik durumda normal olarak yakın çevremde artık ulaşamadığım ama önceden böyle yapan insanlar var telefoncuya normal fiyattan satsa zaten telefoncu ondan en fazla 2-2.5 kar edecek ama telefoncu onu satmakla ugrasmak yerine 1-2 günde 2000 TL faizle para kazanmış olacakaranızdan biri almak ister mi demek istemiş kibarca. o da biliyor ki telefoncu rehin almaz. 25 e aldığınıda 30 dan aşşağı bırakmaz.
Tek tek gidecen soracan telefonculara başka yapacak bir şey yok.Kankam buradan kimsenin alabileceğini düşünmüyorum buradakilerin çoğu bitik durumda normal olarak yakın çevremde artık ulaşamadığım ama önceden böyle yapan insanlar var telefoncuya normal fiyattan satsa zaten telefoncu ondan en fazla 2-2.5 kar edecek ama telefoncu onu satmakla ugrasmak yerine 1-2 günde 2000 TL faizle para kazanmış olacak
bildiğin tefeci aslında senin aradığın ama telefon verip işi ticarete dökmüş oluyorsun. sorun şu ki senin zor durumda olduğunu anlayan herkes eğer ki akraban filan değilse senden daha fazla kazanmak adına daha fazla para talep edecektir. telefoncularda genelde telefonu satın alır eğer şansına satılmaz geldiğinde fiyat konuşuruz derler.Kankam buradan kimsenin alabileceğini düşünmüyorum buradakilerin çoğu bitik durumda normal olarak yakın çevremde artık ulaşamadığım ama önceden böyle yapan insanlar var telefoncuya normal fiyattan satsa zaten telefoncu ondan en fazla 2-2.5 kar edecek ama telefoncu onu satmakla ugrasmak yerine 1-2 günde 2000 TL faizle para kazanmış olacak
Amerika mı sandın burayı falan yazış şekline bak bilgin yok bari konuşma bunu yapan bir sürü esnaf var daha önceden yaptığı olan varsa diye sormak istedim sen az dışarı çık hayat var bak bihiç kimse alay etmemiş burda seninle
anladım dostbildiğin tefeci aslında senin aradığın ama telefon verip işi ticarete dökmüş oluyorsun. sorun şu ki senin zor durumda olduğunu anlayan herkes eğer ki akraban filan değilse senden daha fazla kazanmak adına daha fazla para talep edecektir. telefoncularda genelde telefonu satın alır eğer şansına satılmaz geldiğinde fiyat konuşuruz derler.
dışardayım zatenAmerika mı sandın burayı falan yazış şekline bak bilgin yok bari konuşma bunu yapan bir sürü esnaf var daha önceden yaptığı olan varsa diye sormak istedim sen az dışarı çık hayat var bak bi
Hayır olsun dost sorması ayıp baba neden gırdı cezayadostlar babam cezaevine girdi acil nakit ihtiyacım var telefonumu rehin bırakabileceğim bir yer var mı telefonun değeri 32bin 25bin borç alıp 2-3 güne 27 ödeyip telefonu geri alacağım bir yer lazım