- 5,340
- 3,197
- 113
hadi ya ne sebep sundularben bunu gecen ay aldım yatırımlıydı yatırımda yaptım hersey usulüne göre de yaptım ama bakiyemi sildiler
Yatırdığım paraya 10 katı çevrim istedi başta neden söylemediniz dedim neyse dedim çevireyim oyuna girdim bakiye sıfır tekrar bağlandım risk birimi böyle uygun gördü başka zaman olsa risk derler 72 saat verirler bu sefer 5 dk inan ne olduğunu bende anlamadım sebepsiz gbihadi ya ne sebep sundular
saçmalık ya tokatçı olmuş herkes..Yatırdığım paraya 10 katı çevrim istedi başta neden söylemediniz dedim neyse dedim çevireyim oyuna girdim bakiye sıfır tekrar bağlandım risk birimi böyle uygun gördü başka zaman olsa risk derler 72 saat verirler bu sefer 5 dk inan ne olduğunu bende anlamadım sebepsiz gbi
Maşallah zorlama şansını çek çek hemen..
Üste yazıyor hangi site olduğuNe Sanş Be teşek ederim arkadaşlar her iki oyundan kazancımda bu site değil isim veremem banlarlar sonra beniEkli dosyayı görüntüle 112048Ekli dosyayı görüntüle 112048
Bu demo degil mi ?Ne Sanş Be teşek ederim arkadaşlar her iki oyundan kazancımda bu site değil isim veremem banlarlar sonra beniEkli dosyayı görüntüle 112048Ekli dosyayı görüntüle 112048
Aga birakin bu isleriNe Sanş Be teşek ederim arkadaşlar her iki oyundan kazancımda bu site değil isim veremem banlarlar sonra beniEkli dosyayı görüntüle 112048Ekli dosyayı görüntüle 112048
😂😂😂😂😂
Dostum hucreselden baglanyorsan telefonu ucak moduna alip acman ip degistirir. Wifiyide ayni sekilde modemi kapatip acman ip degistirir. Yeni bir yere kaydolurken surekli ip değiştirDoğru söyleyin hangi şerefsiz benim ipime bağlanıp deneme bonuslarini alıyor 😂
Oha bunu bilmiyordum bak teşekkürler iki sitede aynısını dedi tek ben kullanıyorum bu telefonu bu interneti yine ip diyorlarDostum hucreselden baglanyorsan telefonu ucak moduna alip acman ip degistirir. Wifiyide ayni sekilde modemi kapatip acman ip degistirir. Yeni bir yere kaydolurken surekli ip değiştir
Ole yaparsan demezler. Ha yaptigin halde diyorlarsa o sitenin ibineligidirOha bunu bilmiyordum bak teşekkürler iki sitede aynısını dedi tek ben kullanıyorum bu telefonu bu interneti yine ip diyorlar
Senlik bi hata yok abi. Eski adresleri kapanmistir bisey olmustur cogunlugu askiya aliniyor zaten spam etiketlerdenHata bende kusura bakmayın dostlar , beni sağlam adam bulur mu siteye bak tweter takipçi sayısı 16 a.k uğraşılmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 112063