Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eva Avm Hakkında

kartal1919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
472
180
43
Merhaba Eva avm diye bir sey gordum acik icram var sabit maasla callisiyorum basvurdum 145.000 llimit cikti yarin kimlik dogrulamasi yaapacagim altin telefon vs aliyorsun elden taksitle ... yapan var mi ? Gorusleriniz nelerdir ?

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,431
2,180
113
senden duydum sanirim evkur tarzi birsey güzel güzel faiz sapliyolardir eminim

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,502
6,572
113
bombok iş afedersiniz.
insaf vicdan merhamet bu kavramlardan yoksun oluşum.
20k ya aldığın ürün 70k ya gelecek sende 12-13 e bozacaksın tam keriz silkeleme işi kesinlikle deneyeme teşebbüs bile etme istediği evrakları görsen kalbine iner imza atarken videolar falan aman diyim.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,265
8,121
113
Merhaba Eva avm diye bir sey gordum acik icram var sabit maasla callisiyorum basvurdum 145.000 llimit cikti yarin kimlik dogrulamasi yaapacagim altin telefon vs aliyorsun elden taksitle ... yapan var mi ? Gorusleriniz nelerdir ?
operatörlerden faturaya yansıtarak cihaz almanın elden taksitlisi mecbur kalmadıysan bulasma baskan uzun vadede kol gibi sokuyorlar uzun vadede olduğu için hissetmiyorsun ama sokuyorlar yani söliyim :D

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,580
2,180
113
Batağa saplanmıssin şimdi de harakiri yapıyorsun. Vallahi pes

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,186
2,771
113
10 senedir oynuyorum bu illeti hiç birinden borç alıp ya da kredi çekip vs batmadim.varsa oynarım yoksa dururum. TV ye kafa atıp parcaladigimi,3 teli duvara vurup parcalamami , 2 tableti ikiye bolmemi saymazsak 😅

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
676
113
Üniversite zamanı elden turkcel bayiden telefon alıp satmıştım fatura üstüne. Adam 1 yıl ödeyeceksin sonra bitecek demişti ama terbiyesizim bayisi kandirmis beni 2 yıl kitlemisti. Çok sonra fark ettim elimden birşey gelmedi. Yani aldığın yere satma yoksa yalan ile başka yere satmani engel olup ucuza kendileri alıyor. Derler sana az faizli az ödersin sonra 1 yıla ödemen biter derler sana 50 bin aldın 55 bin ödersin diye yalanlar la kandirirlar. Sonra imzayı atarsın sapa oturturlar

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,580
2,180
113
10 senedir oynuyorum bu illeti hiç birinden borç alıp ya da kredi çekip vs batmadim.varsa oynarım yoksa dururum. TV ye kafa atıp parcaladigimi,3 teli duvara vurup parcalamami , 2 tableti ikiye bolmemi saymazsak 😅
Aynı kafadayiz. Ama ben hiç birşeyi kırmam parçalamam . Varsa oynarım yoksa oynamam. Heleki birilerinden borç ya da bir yerden kredi falan aman aman bana göre değil. Bilinçli olmak ile salak olmayı ayırt etmek gerekli

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,186
2,771
113
Aynı kafadayiz. Ama ben hiç birşeyi kırmam parçalamam . Varsa oynarım yoksa oynamam. Heleki birilerinden borç ya da bir yerden kredi falan aman aman bana göre değil. Bilinçli olmak ile salak olmayı ayırt etmek gerekli
Aynen öyle dostum. Anlık sinir zaten sonra pişman oluyorsun. En azından telafisi olan şeyler mal. Ama borca krediye düşünce sıkıntı.

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,580
2,180
113
Aynen öyle dostum. Anlık sinir zaten sonra pişman oluyorsun. En azından telafisi olan şeyler mal. Ama borca krediye düşünce sıkıntı.
Ben Kredi kartı kullanmam hiç. Bankanın birisi bana kredi kartı yollamış hiç talep etmedim istemedim. Aradım bankayı ben istemeden nasıl gönderiyorsunuz dedim kredi kartını bana şubenizden talep etmişsiniz dedi. Ben öyle bir talepte bulunmadım dedim. Zarfı bile açmadan şubeye gittim . Orda isyan ettim ben istemeden adıma nasıl böyle birşey yapılıyor dedim o da sistem otomatik belirlemiş ayağına yatmaya başladılar. Ağız dolusu laf ederek kapattirdim. Üstüne o zarfı da şube müdürünün yüzüne attım. Herkesde bizi izledi şubede. Özür diliyorlar birde benden 😃 demek ki kafalarına göre tutturabildiklerine böyle yapıyorlar pijler.

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,937
969
113
Kardeşim tecrübeli biri olarak tüm detayları anlatıyorum sana ben bu avm den telefon aldım piyasa değeri 25 bin olan twlefonu siterlin olarak 42 bine verdiler önce sözleşme geliyor evrekları imzalarken video ve sözlü onay istiyorlar imzalıyorsun geri yolluyorsun daha sonra evrak onaylanınca telefonu yolluyorlar teslim alırken yine kimlik selfili video istiyorlar whsaptan ve siteden yüklüyorsun onay alınca telefonu alıyorsun

Daha sonra telefonu nakite çevirmek için telefoncuya gidiyorsun telefonun faturası ingiliz şirketi üzerine oldugu için hiç bir telefoncu telefonu orjinal olarak kabul etmeyip kaçak statüsünde sana fiyat veriyorşar piyasanın çok çok altına satmak zorunda kalıyorsun

Taksit ödemeye gelince sitelin üzerinden taksit olduğu için ve piyasa sürwkli sallantıda olduğu için bir önceki ödediğin taksit tutarınon aynısını diğer ay ödüyemiyorsun sürekli fiyat değişiyor hadi onu da hallettin diyelim işlerin ters gitti ve 2 ay gecikme yaşadın anında avukata devrediyorlar tahmin et icra dosyası ne kadarlık ben 42 bine aldığım telefonun icra dosyası geldiğinde 120 bin lira olduğunu öğrendim ve şuan icra yolu ile 120 bin liralık ücret maaşımdan her ay kesiliyor yani 12 bin lira için 120 bin lira ödüyorum şuan en adi tefeci bile bu kadar vicdansız olamaz

Demem o ki eğer imkanın varsa hiç bulaşma eğer ki bulaştıysa sakın ama sakın taksitini bir ay geciktirme hırsızlık yap dolandırıcılık yap o taksiti topla mutlaka öde yoksa yanarsın bol şans

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
567
173
43
Beni günde 20 kere arıyorlar çıkan limiti kullanmadım kullanın diye engelleyecegim

kartal1919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
472
180
43
Kardeşim tecrübeli biri olarak tüm detayları anlatıyorum sana ben bu avm den telefon aldım piyasa değeri 25 bin olan twlefonu siterlin olarak 42 bine verdiler önce sözleşme geliyor evrekları imzalarken video ve sözlü onay istiyorlar imzalıyorsun geri yolluyorsun daha sonra evrak onaylanınca telefonu yolluyorlar teslim alırken yine kimlik selfili video istiyorlar whsaptan ve siteden yüklüyorsun onay alınca telefonu alıyorsun

Daha sonra telefonu nakite çevirmek için telefoncuya gidiyorsun telefonun faturası ingiliz şirketi üzerine oldugu için hiç bir telefoncu telefonu orjinal olarak kabul etmeyip kaçak statüsünde sana fiyat veriyorşar piyasanın çok çok altına satmak zorunda kalıyorsun

Taksit ödemeye gelince sitelin üzerinden taksit olduğu için ve piyasa sürwkli sallantıda olduğu için bir önceki ödediğin taksit tutarınon aynısını diğer ay ödüyemiyorsun sürekli fiyat değişiyor hadi onu da hallettin diyelim işlerin ters gitti ve 2 ay gecikme yaşadın anında avukata devrediyorlar tahmin et icra dosyası ne kadarlık ben 42 bine aldığım telefonun icra dosyası geldiğinde 120 bin lira olduğunu öğrendim ve şuan icra yolu ile 120 bin liralık ücret maaşımdan her ay kesiliyor yani 12 bin lira için 120 bin lira ödüyorum şuan en adi tefeci bile bu kadar vicdansız olamaz

Demem o ki eğer imkanın varsa hiç bulaşma eğer ki bulaştıysa sakın ama sakın taksitini bir ay geciktirme hırsızlık yap dolandırıcılık yap o taksiti topla mutlaka öde yoksa yanarsın bol şans
cok tesekkur ederım dostum .... sana da buyuk gecmıs olsun adına cok uzuldum

mstfoztrk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,922
870
113

Çok doğru bir şekilde anlatmışsın. Banada 50 bin limit çıkardılar. Altın alma niyetim vardı. Almadan önce geniş çaplı araştırma yaptım ve almaktan vazgeçtim. Çok doğru bir karar verdiğimede eminim pişman değilim.

byvictory123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
116
43
Açık icrannvatsa vermez boşuna ugrasma

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,519
2,868
113
bombok iş afedersiniz.
insaf vicdan merhamet bu kavramlardan yoksun oluşum.
20k ya aldığın ürün 70k ya gelecek sende 12-13 e bozacaksın tam keriz silkeleme işi kesinlikle deneyeme teşebbüs bile etme istediği evrakları görsen kalbine iner imza atarken videolar falan aman diyim.
Tam benlik alacam odemicem icraya 1 sayı daha eklencek 57 olacak inşallah yarin deniyim olursa bedava para

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,502
6,572
113
Tam benlik alacam odemicem icraya 1 sayı daha eklencek 57 olacak inşallah yarin deniyim olursa bedava para
malesef bu bildiğin olaydan değil elden senet dönüyor ödeme sözü alıyorlar normal şartlarda kişi borcu yüzünden özgürlüğünden mahrum bırakılamaz ama bunda işler değişiyor

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,519
2,868
113
malesef bu bildiğin olaydan değil elden senet dönüyor ödeme sözü alıyorlar normal şartlarda kişi borcu yüzünden özgürlüğünden mahrum bırakılamaz ama bunda işler değişiyor
Okurum kanka detayları , sunlarida bi tokatliyim yiyim paralarini kumarda