Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fastex Exchange Borsası Ftn Hk.

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,292
1,289
113
Merhaba arkadaşlar

Çoğunuz bilirsiniz ftn muhabbetine fastex borsasında hesap açmıştık.

geçtiğimiz ocak ayında borsadan ftnlerim çalınmıştı bu yüzden savcılığa dilekçe vermiştim.hesaba giren kişinin ip adresi falan mevcuttu.borsanın kendi canlı destek ekibi çalmıştı ama inkar ediyorlardı.bugün savcılıktan kağıt geldi işlemin Ermenistan'dan yapıldığı yazıyor.ABD yasalarına göre küçük suç olduğu için uluslararası hukuk detaylı araştırmaya izin vermemiş yani kimlik tam olarak tespit edilememiş ama işlem Ermenistan'dan yapılmış.
Ermeni borsa elemanlarının hesapları boşalttığını kanıtlamış olduk dikkat edin bu borsaya güvenmeyin ve kullanmayın.
Ayrıca hiç bir canlı destek elemanına hassas bilgilerinizi vermeyin

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,262
349
83
Yol büro bu hikaye yok ABD yok yurt dişi araştirma yapmamak için yalan devam EFT avukat yut Türkiye’den çikacak o kişi emniyet adaleti ugraştirmamak için böyle yalan beyan sunuyor benim adima bir paylaşim yaptilar ABD sen çikti yapan kişi hep emniyetin ayni yalani

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,292
1,289
113
Yol büro bu hikaye yok ABD yok yurt dişi araştirma yapmamak için yalan devam EFT avukat yut Türkiye’den çikacak o kişi emniyet adaleti ugraştirmamak için böyle yalan beyan sunuyor benim adima bir paylaşim yaptilar ABD sen çikti yapan kişi hep emniyetin ayni yalani
Muhtemelen dediğin gibi araştırma yapmamak için söylenmiş bir şey zaten ABD yasası ne alakaysa onu anlamadım.
Benim için önemli olan işlemi kimin yaptığıydı.ermenistan çıkınca anlamış olduk çünkü %100 emindim canlı desteğin yaptığına çünkü bir teyit yapması için ona vermiştim bilgiyi sadece

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
Merhaba arkadaşlar

Çoğunuz bilirsiniz ftn muhabbetine fastex borsasında hesap açmıştık.

geçtiğimiz ocak ayında borsadan ftnlerim çalınmıştı bu yüzden savcılığa dilekçe vermiştim.hesaba giren kişinin ip adresi falan mevcuttu.borsanın kendi canlı destek ekibi çalmıştı ama inkar ediyorlardı.bugün savcılıktan kağıt geldi işlemin Ermenistan'dan yapıldığı yazıyor.ABD yasalarına göre küçük suç olduğu için uluslararası hukuk detaylı araştırmaya izin vermemiş yani kimlik tam olarak tespit edilememiş ama işlem Ermenistan'dan yapılmış.
Ermeni borsa elemanlarının hesapları boşalttığını kanıtlamış olduk dikkat edin bu borsaya güvenmeyin ve kullanmayın.
Ayrıca hiç bir canlı destek elemanına hassas bilgilerinizi vermeyin
Ne kadar çalınmıştı

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,711
6,506
113

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,906
2,197
113
Ocak ayında 20 ftn 1000 tl yapmiyordu adam uğraşmış nelerle

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,292
1,289
113
Ben ne yollayacam kardeşim. Madem sen bile bile gidiyorsun ya bende sana bi chanc sitesi atayım 20 ftn daha at belki yaver gider
Güzel kardeşim canımın içi 20 ftn değil konumuz. Kimlik doğrulamasından geçmiş 2fa kurulu bir borsadan borsa elemanlarının kripto çalması mesele.
Ftnin şu anki değeri olsa bile edeceği 2200 falandır önemi yok ben fastex yetkilileri ile görüştüm sen yaptın biz yapmadık dediler.

butimar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
637
258
63
ula bu borsada 2fa açmıştım eski cihazda kaldı destekleri yok mail atıyorum dönen yok hesap kaldı öyle