- 973
- 564
- 113
Sa hayırlı geceler Çekim verdim gelsin rol yapalım hedefi siz belirleyin kazanırsak 10 kişiye atalım ne kazanırsak
Bol şans dostumSa hayırlı geceler Çekim verdim gelsin rol yapalım hedefi siz belirleyin kazanırsak 10 kişiye atalım ne kazanırsak
TesekürlerBol şans dostum
TesekürlerBol şans dostum
SEN bilgisayardan mı giriyorsun usta telefon muValla dost herkes küçük miktar söyler . Ayrıca beğenip gidenler olacak .Onlar arasından çekiliş yapılacak . 700 hedef olsun 10 kişiye 21 dağıt uyarsa
Sağol kralbol şanslar dost
Mobil dost .Ne yapılacaksa yaparız tel hızlı şükürSEN bilgisayardan mı giriyorsun usta telefon mu
BolsanlarSa hayırlı geceler Çekim verdim gelsin rol yapalım hedefi siz belirleyin kazanırsak 10 kişiye atalım ne kazanırsak
Bol şanslarSa hayırlı geceler Çekim verdim gelsin rol yapalım hedefi siz belirleyin kazanırsak 10 kişiye atalım ne kazanırsak
Shellac yapmazsa sana atarım sen yaparsın kralMobil dost .Ne yapılacaksa yaparız tel hızlı şükür
Tamamdır dost .Betasustan %50 freebet alır yaparız . @Shellac yaparsa da olurShellac yapmazsa sana atarım sen yaparsın kral