- 28,433
- 26,206
- 113
Başarılı olursak uygun bir dağıtım yaparız maç tekliflerine açığız hepimize bol şans
Ver bir maç gel dostBol şans başkan
Kasa yok dost kaç gündür perişanız 😊 şanssızlığımı sanada bulaştırmayayım bol şanslarVer bir maç gel dost
Bol sansVaran 1
Senet mi Var Geçmiş Olsun Hayatin Kararmış Senin@white27 @kareas46 @Dinyepers @Ahmo1993 @sukes1982 @siyahbeyaz106 buyrun dostlarım sahneye alalım yardım edin senet var maç verin hedefe ulaşalım
3 gol biraz risk olabilir dost ama 60 abbakalim duruma göre allaimPsg 5.5 ustu oynanabilir dost
Senet mi senetle birşey alabilirsem beni de ekle beraber borclsnalim ağa@white27 @kareas46 @Dinyepers @Ahmo1993 @sukes1982 @siyahbeyaz106 buyrun dostlarım sahneye alalım yardım edin senet var maç verin hedefe ulaşalım
PSG handikap daha mantıklı3 gol biraz risk olabilir dost ama 60 abbakalim duruma göre allaim
Sabah 10 da ödenecek 5 k ve elimdeki tek para buSenet mi Var Geçmiş Olsun Hayatin Kararmış Senin
Bunu kurutur benVaran 1
Oynadığım baskete ne diyorsun hiç anlamam ilk defa aldim ve ustcuyum alt aldım neden bilmiyorumPSG handikap daha mantıklı
Cek Parayı Sen Seni Kasa Katlatmaciya YonlendiriyimSabah 10 da ödenecek 5 k ve elimdeki tek para bu