- 91,083
- 68,957
- 113
Kadro kalitesi olarak açık ara ondesiniz ama derbi ne olacağı bilinmezTokatlariz
1/2
Buda sorumu şimdı ya kim kazanır Gs ıyı olsa fb kazanıyor fb ıyı olunca Gs kazanıyor Kısacası Cim bom kazanır Reis
Fenerbahçe top oynuyor hani şöyle bir takım bu sezon 90 da 1-1 olsa 92 de 2-1 yapabilecek kapasitesi varBu maç anca berabere biter şu lakin Fener 11 kişi oynarsa Fener alır
Nasil açık ara ya icardi ile torrera olmasa çöb bunlarKadro kalitesi olarak açık ara ondesiniz ama derbi ne olacağı bilinmez
Bende onu diyorum diğerinde olmasa diyecek biri bile yok ama takım oyunu üst düzey bu konuda gayet iyi mücadele ediyor fbNasil açık ara ya icardi ile torrera olmasa çöb bunlar
Modum dm attim size bakar misiniz rica etsem8 sarı
2 kırmızı
2 penaltı
sonuç 1-1
Dostluk kazansın hakem iyi olursa maçta iyi oluyor
KatılıyorumBende onu diyorum diğerinde olmasa diyecek biri bile yok ama takım oyunu üst düzey bu konuda gayet iyi mücadele ediyor fb
Dost fb j.j olmasa çöp gördük 10 seneNasil açık ara ya icardi ile torrera olmasa çöb bunlar
😀Buda sorumu şimdı ya kim kazanır Gs ıyı olsa fb kazanıyor fb ıyı olunca Gs kazanıyor Kısacası Cim bom kazanır Reis
Goruxez dostFenerbahçem kazanır net 💛💙💛💙