Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakibi Lille

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
91,986
69,563
113
1721643900887.png

Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki 1 numaralı kupası Şampiyonlar Ligi'nde 3. eleme turu kuraları çekildi.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından temsilcimiz Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi belli oldu.

Sarı-lacivertliler, Lugano'yu saf dışı bırakması durumunda Fransa'nın Lille takımıyla karşı karşıya gelecek.

3. eleme turunda ilk maçlar 6/7 Ağustos, rövanş ise 13 Ağustos tarihlerinde oynanacak.​

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,489
19,843
113
Valla zor takım ama inşallah fener onları da tokatlar

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,036
11,499
113
Kac eleme oynucaz biz ya grup icin

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,504
2,210
113
işte gs deki şans bizde yok geçen sene gs ye çıkan rakipler yrk kürek liglerin takimlariydu bize daha 3. turdan lille çıkacak geçerken artık kötü niyet arıyorum ben bu durumdan
ki birde takım sıralamasında geçen sene sayesinde en iyi konumdaki turk takımı ama genede 5 büyük ligden takım çıkıyor ilginc

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,492
8,379
113
ki birde takım sıralamasında geçen sene sayesinde en iyi konumdaki turk takımı ama genede 5 büyük ligden takım çıkıyor ilginc
hocanız mourinho forvetiniz 22m euroluk la liga golcüsü dayı kim gelirse gelsin tokatlamanız lazım bu yatırımla bu takımları yenmek için yapılıyor. yoksa istanbulspor'u cengiz'le falan da yeniyorsun zaten

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,345
818
113
Tek avantajimiz onlarda bizim gibi tam hazır olmicak bence norvec İsveç takımları yerine lille makul

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,504
2,210
113
hocanız mourinho forvetiniz 22m euroluk la liga golcüsü dayı kim gelirse gelsin tokatlamanız lazım bu yatırımla bu takımları yenmek için yapılıyor. yoksa istanbulspor'u cengiz'le falan da yeniyorsun zaten
Ben sebep soruyorum neden eskiden beri gs ye skko takımlar gelirken fenere neden en iyi liglerin takimlari geliyor bu seneyi baz almayın tüm sl elemelerinde bu durum hep böyle öyle 15 senedir sebep ne? orda da mı lobiniz var yoksa

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,492
8,379
113
Ben sebep soruyorum neden eskiden beri gs ye skko takımlar gelirken fenere neden en iyi liglerin takimlari geliyor bu seneyi baz almayın tüm sl elemelerinde bu durum hep böyle öyle 15 senedir sebep ne? orda da mı lobiniz var yoksa
kardeş şampiyon takım direkt gidiyordu zaten son 3 seneye kadar. şampiyonun da ön eleme oynamaya başlaması sonrası 2 kez ön eleme oynadık birinde psv ile eşleştik bir de geçen seneki 3 takımı elediğimiz ön eleme var.

siz son 10 senede

2010 young boys elenmişsiniz.
2012 spartak moskova elenmişsiniz
2015 shakhtar donetsk elenmişsiniz
2017 makedon takımı vardar'a elenmişsiniz
2022 dinamo kiev'e elenmişsiniz

avrupada da lobiniz var diyeceğine aç biraz tarihe bak.

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,978
5,486
113
Ne bekliyordunuz Göteborg Malmö gibi takımların cikmasinimi

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,978
5,486
113
İlk maçlar 6/7 ağustos taymış ayin 4 unde dogum gunu bonuslarinda bir seyler olursa saplarız

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,504
2,210
113
kardeş şampiyon takım direkt gidiyordu zaten son 3 seneye kadar. şampiyonun da ön eleme oynamaya başlaması sonrası 2 kez ön eleme oynadık birinde psv ile eşleştik bir de geçen seneki 3 takımı elediğimiz ön eleme var.

siz son 10 senede

2010 young boys elenmişsiniz.
2012 spartak moskova elenmişsiniz
2015 shakhtar donetsk elenmişsiniz
2017 makedon takımı vardar'a elenmişsiniz
2022 dinamo kiev'e elenmişsiniz

avrupada da lobiniz var diyeceğine aç biraz tarihe bak.
sorun da şampiyon olan takımların nasıl şampiyon yapıldığı bak olduğu demiyorum anlamışsındır heralde hala utanır misin bilmem ama aziz yıldırım in meşhur cümlesi gs maçına bir kere tam kadro cikabildik onda da 6 attık sende aç araştır bunları olur mu öyle herkes 5 faulle Bi sarı görürken kayrilan gs 9 faulle 1 sari kart almış geçen sene

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,492
8,379
113
sorun da şampiyon olan takımların nasıl şampiyon yapıldığı bak olduğu demiyorum anlamışsındır heralde hala utanır misin bilmem ama aziz yıldırım in meşhur cümlesi gs maçına bir kere tam kadro cikabildik onda da 6 attık sende aç araştır bunları olur mu öyle herkes 5 faulle Bi sarı görürken kayrilan gs 9 faulle 1 sari kart almış geçen sene
avrupada lille ile eşleştin diye gsnin lobisi diyorsun bu kafayla neyi konuşuyorsam zaten aynen bilader haklısın

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,352
4,719
113
Lille maçı son elememi oluyordu yani kazanan direk şampiyonlar ligindemi