Basma kardesım 1xbete yükle Genclerbirligi kg var ve el gharafa macına 0.5 üst oyna 2 orandan fazla eder 5 k bas daha fazla alırsın ödemen 1 sanıye yaparlar payfixle mantık2 günde 15k yakın kaybim var arkadaşlar..
Dün geceden belli düşünüyorum böyle 2 kupon yaptım 2.5k 2.5k basmayı dusunuyorum fikirleriniz nedir?Ekli dosyayı görüntüle 113477
Mecbur bir şekilde kupon yapacam kardeş.Geçmiş olsun öncelikle bana kalırsa bizim lig sıkıntı dün heosi var üst oldu bugün olurmu zor gibi geliyor umarım kazanırsın zararın çıkar yinede iyice bak maçlara
Yok kardeş! 1 bin eksik olsun resmi olsun çok çok param kaldı içeride ödenmedi silindi falan filan..Basma kardesım 1xbete yükle Genclerbirligi kg var ve el gharafa macına 0.5 üst oyna 2 orandan fazla eder 5 k bas daha fazla alırsın ödemen 1 sanıye yaparlar payfixle mantık
Gençlerbirliği farli'mKayseri gol yememeye çıkıyor golde zor atıyor
Bursa 1 ve 2'5ust Beşiktaş var bu ikisi aklımda farklı kupon yapacamBursa kazanır Chelsea var leichester kazanır bunlara da göz at kafana yatarsa
Bana NBA deme 😄😄 dün gece takip ettiysen bana hak verirsinBence basma legal oynuyacaksan gece nba takip et tek mac tek mac git bence
Kardesım 1xden bahsediyoruz 1 sanıye payfix cekımler 100 k kadarMecbur bir şekilde kupon yapacam kardeş.
Yok kardeş! 1 bin eksik olsun resmi olsun çok çok param kaldı içeride ödenmedi silindi falan filan..