Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Voleybol Filenin Sultanları Hırvatistan'ı Rahat Geçti

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
91,986
69,563
113
1688289386041.png

FIVB Milletler Ligi'nde finallere katılmayı garantileyen A Milli Kadın Voleybol Takımı, Tayland'ın başkenti Bangkok'taki ligin üçüncü haftasındaki son maçında Hırvatistan ile karşılaştı.

Türk başantrenör Ferhat Akbaş'ın çalıştırdığı Hırvatistan'ı, baştan sona üstün götürdüğü maçta, 25-14, 25-23 ve 25-18'lik setlerle 3-0 yenen milli takım, 12. maçında 9. galibiyetini elde etti.

Bu galibiyetle puanını 29'a yükselten milli takım FIVB Milletler Ligi'nin grup aşamasını 3. sırada bitirdi. Filenin Sutanları, grubu ilk 8 sırada bitiren takımların mücadele edeceği
finallere katılmayı günler öncesinden garantilemişti. Sultanlar çeyrek finalde, bugünkü sonuçların ardından grubu 6. sırada bitiren takımla oynayacak.

Final Etabı, 12-16 Temmuz'da ABD'nin Teksas eyaletindeki Arlington şehrinde düzenlenecek.

Türkiye, 2018'de Milletler Ligi adıyla başlayan organizasyonda ilk yıl ikincilik, 2019 ve 2022'de dördüncülük, 2021'de ise üçüncülük elde etti.

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
5,308
5,525
113
Ciğeri beş para etmez bunlara nezamsn oynasam alçaklar kaybettirdi sanki bilerek yapıyorlar geçen japonya karşısında oynadım 3-2 son set oynamadılar bugün 2.per en az 3 fark atar dedim 2 fark attılar nefret ediyorum bunlardan

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
Ciğeri beş para etmez bunlara nezamsn oynasam alçaklar kaybettirdi sanki bilerek yapıyorlar geçen japonya karşısında oynadım 3-2 son set oynamadılar bugün 2.per en az 3 fark atar dedim 2 fark attılar nefret ediyorum bunlardan
Haklısın bende aynı durumdayım