- 4,543
- 1,371
- 113
Hahahaha bide sohbet açılsa efsane olacak abi ya eski günleri özledikSON 10 YILDA ACTIGIN EN IYI KONU
Kirmazlar bu sefer benceben bır cok kez dıle getırdım ama federaller acmadılar
Kral biz sohbeti actiramiyoz sen telegram diyon
chat kelimesine tahammul bile edmiyo adamlar sende chati acin diyon (keske acilsa ama)
Niye ki noldu en son ben hatirlamiyorumchat kelimesine tahammul bile edmiyo adamlar sende chati acin diyon (keske acilsa ama)
Whatsapp grubumu kursak lanKral biz sohbeti actiramiyoz sen telegram diyon
Bence bi ev alalim hepimiz o evde yasayalimWhatsapp grubumu kursak lan
cok tartisma vs oluyo diye istemiyo baskanNiye ki noldu en son ben hatirlamiyorum
Ya tartisan men edilir chatten biz istersek baskan kirmaz dust . En eski uyeleriyiz bizide kirarsa ooocok tartisma vs oluyo diye istemiyo baskan
bencede kumburgazda bi malikane alalımBence bi ev alalim hepimiz o evde yasayalim
Jshfhahahah hahahahahGün yapalim bonus günü hergün tüm bonuslari cevrimsiz.olarak birine verelim
Senin nokta koyusunu bile ozledimbencede kumburgazda bi malikane alalım
inş acilir . chatin acilmasi icin rusvet bile teklif ettim kabul etmediler zamanindaYa tartisan men edilir chatten biz istersek baskan kirmaz dust . En eski uyeleriyiz bizide kirarsa ooo
Fiyati az soylemissindir kral biraz yukselt 2k üye getirecem deinş acilir . chatin acilmasi icin rusvet bile teklif ettim kabul etmediler zamaninda