Başkan voleybol tenis aslında futboldan iyi
Sen kimsin ki ? Kimi engellemişiz ? Adamlığı sen mi belirliyorsun bu sorular önemli ?@Blue's sana hiç yakısmadı erdem ayıp ettim herkez özgür iradesine sahip istedigi forum takip eder beni durduk yere banladın çok ayıp ettin adam dedik kral dedik yakısmadı sana hiç olmadı bu engelemek nedir siteden bi açıklama bile yapmadın adam degilmişsin
Kullancı adım-ctyfnisik 1 yıldır uyeyim nerdeyse sen beni neden banladın engelledin küfürmü ettim yanlısmı yaptım hayırdır ???Sen kimsin ki ? Kimi engellemişiz ? Adamlığı sen mi belirliyorsun bu sorular önemli ?
Adamlığı senden mi öğrenecez. Yol alKullancı adım-ctyfnisik 1 yıldır uyeyim nerdeyse sen beni neden banladın engelledin küfürmü ettim yanlısmı yaptım hayırdır ???
Valla liste maç kaynıyordu özellikle Banvit i dün gece @Başkan a dedim 2.45 den açtı maç saati 1.95 le kapadı. Bu oranı nasıl verdiler hala şoktayımAbi biz 1.5 oran tutturamıyoruz adalet mi bu ya
tebrikler reis
Bana Özel den mesaj atar misin abi . Altını çiziyim de buradan milletin aklina para gelmesin . Konu maddi değil . Önemli .Valla liste maç kaynıyordu özellikle Banvit i dün gece @Başkan a dedim 2.45 den açtı maç saati 1.95 le kapadı. Bu oranı nasıl verdiler hala şoktayım
Hahaha bendende sevgilerhelal olsun abi valla biz 50 tl bile yapamadık.barçada oynayan futbolcuların annesine sevgilerimi iletiyorum.
asfsgsgsgHahaha bendende sevgiler