- 1,397
- 874
- 113
Kötü sonlar iy insanların kaderimidir. Yoksa kendimizi iy sanıp kötü sonu yaşatarak cezamı veriyor bu kader.
kayıp bonusunu kaybetmiş bir ruh halin var dogrumu 😂Kötü sonlar iy insanların kaderimidir. Yoksa kendimizi iy sanıp kötü sonu yaşatarak cezamı veriyor bu kader.
Bence rakı kafası o .nerde görsem bilirim.kayıp bonusunu kaybetmiş bir ruh halin var dogrumu 😂
hatıralar eski manitlerinde tribine girildimi çıkılmaz o mevzudanBence rakı kafası o .nerde görsem bilirim.
hatıralar eski manitlerinde tribine girildimi çıkılmaz o mevzudan
Param yok ama keşke olsaydida hepsini kaybetseydim reis sıkıntımız o olsaydi😂kayıp bonusunu kaybetmiş bir ruh halin var dogrumu 😂
Yok henüz aylığım rakıyı severim ama bugün yapacaz biseler 😂Bence rakı kafası o .nerde görsem bilirim.
İnsanoğlu dış odakları belli ölçüde yok sayarsak kendisinin tercihlerinden kaynaklanan sonuçları yaşar.Tek cümle ile çılgınca, duvardan duvara , kucaktan kucağa sevilecegimizi adımız gibi bildiğimiz halde yine bu batağa girmekten vazgecemememiz bunun ispatı.Sifir borcla başladık, şimdi onlarca kredi, kredi kartı ve dertle, boğusuyoruz.Ve hala bir gün maxwin, jackpot vurup herşeyin güllük gülistanlık olacağını hayal ediyoruz.Kötü sonlar iy insanların kaderimidir. Yoksa kendimizi iy sanıp kötü sonu yaşatarak cezamı veriyor bu kader.
Kardeşim iyi yerine iy yazmışsın, ilk yarı insan kazanır ikinci yarı şeytan ( 1 den 2 )Kötü sonlar iy insanların kaderimidir. Yoksa kendimizi iy sanıp kötü sonu yaşatarak cezamı veriyor bu kader.
Garip bu tip insanlar genellikle menfatci oluyoriçki kumar karı kız sigara ne halt ararsan bende var ama kendimi iyi insan hissediyorum..benim kalbim temiz
menfaatci insanların pek dostu olmaz cevresinde..biz dost biriktirdik çok şükür..Garip bu tip insanlar genellikle menfatci oluyor