- 173
- 563
- 93
Ne diyelim kral herkeste bi umut var. Bol şansı olsun Lakin görünen köyde kılavuz istemez zorr kirve zor2 maçta da 1 er gol çıkması bile şüpheli dostum
Güzel deneme
BolsansZOR EVET , AMA İMKANSIZ ASLA DEĞİL !Ekli dosyayı görüntüle 166849
2 maçta da 1 er gol çıktı2 maçta da 1 er gol çıkması bile şüpheli dostum
Güzel deneme
Dost agzinla söylüyorsun klavyeylede yazıyorsun ama şu 2 maça 0.1 gol oynamaya elimiz gitmiyor bu yüzdende kaybeden oluyoruz🙈2 maçta da 1 er gol çıkması bile şüpheli dostum
Güzel deneme
kesinlikle dost Alt bahsi alamıyorum elim gitmiyor hiçbir şekilde alt olacağını bilsemde üst oynarım üsttle kaybedelim 90 dakika umut var diyerekDost agzinla söylüyorsun klavyeylede yazıyorsun ama şu 2 maça 0.1 gol oynamaya elimiz gitmiyor bu yüzdende kaybeden oluyoruz🙈
Nasıl oynyalım reis biz oynayınca +7 oluyo maçlarkesinlikle dost Alt bahsi alamıyorum elim gitmiyor hiçbir şekilde alt olacağını bilsemde üst oynarım üsttle kaybedelim 90 dakika umut var diyerek
ama Alt oynayan kazanıyor dost
Alt cesaret işi gerçekten
Daha ben alt oynadığım hiçbir bahsi kazanamadım onun için alt oynayamıyorum dost
Bende öyle. Arada oynayim diyom pat 5 dk da patlioz😂kesinlikle dost Alt bahsi alamıyorum elim gitmiyor hiçbir şekilde alt olacağını bilsemde üst oynarım üsttle kaybedelim 90 dakika umut var diyerek
ama Alt oynayan kazanıyor dost
Alt cesaret işi gerçekten
Daha ben alt oynadığım hiçbir bahsi kazanamadım onun için alt oynayamıyorum dost
Olympiakos maçı dost kim der ki 4 gol olurNasıl oynyalım reis biz oynayınca +7 oluyo maçlar
city maçı dost aklımdan çıkmayan maçtır benim 4.5 alt oynamışım maç 2-1 90 ve 90+4 de 2 gol geliyor maç 4-1 bitiyorBende öyle. Arada oynayim diyom pat 5 dk da patlioz😂
Ben sabah 2.2 skor olur demiştim reisOlympiakos maçı dost kim der ki 4 gol olur
ben İhtimal dahi vermiyordum
ama görüyorsun ki oluyor