Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gatesofbet 200 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

immortal1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
631
302
63
ŞARTLAR
Bonus Çevrimi Ve Kuralları? Deneme bonusundan oluşan bakiyeyi çekmek istediğinizde, bakiyeniz minimum 3.000 TRY tutarına ulaşmış olmalıdır. Bakiyeniz 3.000 TRY ulaştığında 100 TRY yatırım sağlayıp, 1000 TRY için çekim talebi oluşturabilirsiniz. 1000 TRY tutarında çekim talebinizden sonra bakiyeniz silinecektir.
KOD : BONUS200
çekimi sadece kripto ile yapabiliyorsunuz ben çektim 10 dakikada hesabıma geldi herkese bol şans dilerim.

DENEME BONUSU ÜYE OLDUKTAN SONRA OTOMATİK EKLENİYOR BİLGİNİZE

dostlar normalde yatırım istiyor çekerken ben yatırım yapmadan çektim ödendi.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

immortal1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
631
302
63
bana otomatik eklendi deneme bonusu

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
297
81
28
Banada yatırım yap bonus al diyor

hasanatakli20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
128
43
28
Bakalım canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum duruma göre yazarım bağlanabilirsek

mucahit53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
324
89
28
ŞARTLAR
Bonus Çevrimi Ve Kuralları? Deneme bonusundan oluşan bakiyeyi çekmek istediğinizde, bakiyeniz minimum 3.000 TRY tutarına ulaşmış olmalıdır. Bakiyeniz 3.000 TRY ulaştığında 100 TRY yatırım sağlayıp, 1000 TRY için çekim talebi oluşturabilirsiniz. 1000 TRY tutarında çekim talebinizden sonra bakiyeniz silinecektir.

çekimi sadece kripto ile yapabiliyorsunuz ben çektim 10 dakikada hesabıma geldi herkese bol şans dilerim.

NOT. yatırıdığınız tutar hesapta kalıyor 1x çevir çek

DENEME BONUSU ÜYE OLDUKTAN SONRA OTOMATİK EKLENİYOR BİLGİNİZE
Çekimi ss atarmısın sahte site gibi duruyoda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...