- 1,487
- 944
- 113
Sizde durumlar nedir ? gece gece rulette 15k bayıldık deli oldum valla
Kanka ben 30k artıdayım 2 gündür 2 kira peşin verdim evinSizde durumlar nedir ? gece gece rulette 15k bayıldık deli oldum valla
Beyler konu dışı olacakta 1000 tl kripto bonusu veren uygulama vardı adını hatırlayan varmiKanka ben 30k artıdayım 2 gündür 2 kira peşin verdim evin
Geçmiş olsun dostumSizde durumlar nedir ? gece gece rulette 15k bayıldık deli oldum valla
Ortak diye bir uygulamaBeyler konu dışı olacakta 1000 tl kripto bonusu veren uygulama vardı adını hatırlayan varmi
Kumar insanın psikolojisini bozar hayatını mahveder aldığı nefes boğazında kalır kumar bağımlısı olmamak için futbolu takip etmeyeceksiniz nesine mackolik vesaire bunları telefondan sileceksiniz canınız sıkıldığında bir film olur dizi olur oyun olur bunlara vakit ayiracaksiniz ben bu sayede 2 yıl kumarı bıraktım hiçbir zararım olmadı tekrar başlama nedenim ise can sıkıntısı zaten max 500 atıyorum bonus vesaire kovalıyorumSizde durumlar nedir ? gece gece rulette 15k bayıldık deli oldum valla
15 dakikadır bunu arıyorum sen adamın dibisin ortakOrtak diye bir uygulama
Benim çevremde çok kumar bağımlısı var sizin çevrenizde de vardır illa ki bu yüzden onlara bakıp biraz ders çıkarmak gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor ben size nasihat vermek istemem haddim değil o yüzden kendi düşüncelerimi paylaşıyorum.Kumar insanın psikolojisini bozar hayatını mahveder aldığı nefes boğazında kalır kumar bağımlısı olmamak için futbolu takip etmeyeceksiniz nesine mackolik vesaire bunları telefondan sileceksiniz canınız sıkıldığında bir film olur dizi olur oyun olur bunlara vakit ayiracaksiniz ben bu sayede 2 yıl kumarı bıraktım hiçbir zararım olmadı tekrar başlama nedenim ise can sıkıntısı zaten max 500 atıyorum bonus vesaire kovalıyorum
Hayırlı olsun inşallah şansın yaver gider15 dakikadır bunu arıyorum sen adamın dibisin ortak
15 dakikadır bunu arıyorum sen adamın dibisin ortak
50 tane kripto değiştim bir türlü katlayamadim en son gittim birine ortak oldum ne verirse artik
Konusuda bu burdan bakarsın yorumlara
Kendine hedef belirlemen gerekiyorKumarın en zor tarafı zarardayken kasayı sıfırlamadan kumarı bırakmak. Bunu yapan net insan değildir. Böyle bir iradesi olan biri uzun vadede net çok kazanır..Ama imkansıza yakındır. 1 kaybedersin sonra onu geri kazanayım derken kayıp 3 olur falan bir bakmışsın bonus kovalıyorsun.
OrtakBeyler konu dışı olacakta 1000 tl kripto bonusu veren uygulama vardı adını hatırlayan varmi