Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Geece Sohbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,836
11,378
113
Merhaba dostlar su an icmeden sarhoş gibiyim ne yaptığımı nasil davrandığımı bile bilmiyorum baba oluyorum ve bunu sizlede paylaşmak istedim çünkü burasida benim bir ailem gibi diye düşündüm daha kucağıma almadan bile beni şimdiden heyecan sardı harbiden insan deliriyorumus soylerlerdide inanmazdim.

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,836
11,378
113
Nasıl bir duygu olduğunu tecrübe etmis dostları yoruma bekliyorum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,110
50,574
113
Merhaba dostlar su an icmeden sarhoş gibiyim ne yaptığımı nasil davrandığımı bile bilmiyorum baba oluyorum ve bunu sizlede paylaşmak istedim çünkü burasida benim bir ailem gibi diye düşündüm daha kucağıma almadan bile beni şimdiden heyecan sardı harbiden insan deliriyorumus soylerlerdide inanmazdim.
Allah bagislasin bro yasit sayiliriz biraz gec kalmissin.simdi ne desem bos yasa gor.ama suda var babalara geldin biraz maddiyat saglam degilse 😁

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,836
11,378
113
Allah bagislasin bro yasit sayiliriz biraz gec kalmissin.simdi ne desem bos yasa gor.ama suda var babalara geldin biraz maddiyat saglam degilse 😁
Yapacak bisey yok reis sagol iyi dileklerin icin yemicez icmicez ona adayacagız niyetimde vardı kumarı bırakmayı belkide vesile olmustur :)

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
39,524
20,518
113
Artık senin hayatın bitti onunki başlıyor 😀😀😀 Gözünaydın olsun,Allah yardımcın olsun,Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,854
6,835
113
sağlıklı mutlu büyür umarım abi darısı başıma ama 1 şey eksik :D

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,836
11,378
113
sağlıklı mutlu büyür umarım abi darısı başıma ama 1 şey eksik :D
Teşekkür ederim kardesim herşey nasip tam ümidi kesince geliyor bazen insanoglunun basina herşey o hikayede bende varim öğle düşün umutsuz olma asla :)

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,970
24,183
113
ben 2012 de baba oldugumda hiçbişi hissetmemıstım zaman gectıkce babalıgın farkına varıosun.her önceligin o olacak o büyürken sende büyüyorsun maddıyaatta cok önemli sölimde .. allah analı babalı buyutsun kardesım

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,836
11,378
113
ben 2012 de baba oldugumda hiçbişi hissetmemıstım zaman gectıkce babalıgın farkına varıosun.her önceligin o olacak o büyürken sende büyüyorsun maddıyaatta cok önemli sölimde .. allah analı babalı buyutsun kardesım
Allah nazarlardan korusun saglikla büyütün kardeşim teşekkürler görüşlerin için sağlıkla ve sorunsuz büyütürüz insallah

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,110
50,574
113
Yapacak bisey yok reis sagol iyi dileklerin icin yemicez icmicez ona adayacagız niyetimde vardı kumarı bırakmayı belkide vesile olmustur :)
Nasil bi duygu yasa gor anlatilmaz yasanir.bikac ornek o mutlu olunca mutlu olmako mutsuz okunca mutsuz olmak, ilk baba diyisi ilk emekleyisi falan hepsi degisik seyler mesela bneim 1.5 yasindaki suan hasta usutmus bayagi 1 haftadir iylesmedi icim parcalaniyor.eger paran yoksa sut ve mama lazimsa ve alamiyorsan o cok buyuk bi izdirap.allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin hayirli bi evlat olur insallah

Rahatsiz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
203
134
43
Rabbim kucağına sağlıklı almayı nasip etsin. Adıyla yaşasın simdiden.

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,836
11,378
113
Nasil bi duygu yasa gor anlatilmaz yasanir.bikac ornek o mutlu olunca mutlu olmako mutsuz okunca mutsuz olmak, ilk baba diyisi ilk emekleyisi falan hepsi degisik seyler mesela bneim 1.5 yasindaki suan hasta usutmus bayagi 1 haftadir iylesmedi icim parcalaniyor.eger paran yoksa sut ve mama lazimsa ve alamiyorsan o cok buyuk bi izdirap.allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin hayirli bi evlat olur insallah
Reis çok gecmis olsun çok umarım düzelir hersey 😔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...